Business & Finance Παρασκευή 15/12/2023, 16:30
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1 εκατ. ηλεκτρονικά πορτοφόλια στο Rakuten Viber – Λανσάρει νέες υπηρεσίες

1 εκατ. ηλεκτρονικά πορτοφόλια στο Rakuten Viber – Λανσάρει νέες υπηρεσίες

Στο ένα εκατομμύριο ανήλθε ο αριθμός των ενεργών χρηστών στη λειτουργία των Πληρωμών μέσω Viber, μέσα σε λιγότερο από ένα έτος από την πλήρη εκκίνηση της υπηρεσίας, η οποία παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μεταξύ τους αμέσως και δωρεάν.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το επίτευγμα συμπίπτει με την παρουσίαση δύο νέων δυνατοτήτων ενώ προμηνύει και τις εξελίξεις που έρχονται το 2024. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Rakuten Viber παρουσιάζει δύο νέες δυνατότητες στις Πληρωμές του Viber, με στόχο να συνεχίσει να εμπλουτίζει την εμπειρία των χρηστών:

  • Ομαδικές πληρωμές: Με αυτήν τη νέα λειτουργία, οι χρήστες σε μια ομάδα έχουν δύο επιλογές. Οι χρήστες μπορούν πλέον να χωρίσουν εύκολα τους λογαριασμούς τους, είτε πρόκειται για δείπνο με φίλους είτε για κοινά έξοδα διακοπών. Επιπλέον, μπορούν να συλλέγουν ομαδικώς χρήματα για ειδικές περιστάσεις, μια ιδανική επιλογή για γενέθλια, πάρτι, δώρα και άλλα παρόμοια.
  • Παραπομπές: Ανταποκρινόμενοι στην εκτεταμένη δημοτικότητα της αμφίδρομης προώθησης παραπομπών που ανταμείβονται με 5 ευρώ, οι χρήστες στην Ελλάδα και την Κύπρο θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν ένα βελτιωμένο τρόπο παραπομπών όπου θα μπορούν να κερδίσουν έως και 50 ευρώ για κάθε επιτυχημένη παραπομπή.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, οι Πληρωμές μέσω Viber επικεντρώνονται στην παροχή χρήσιμων χαρακτηριστικών για τους χρήστες που θα καταστήσουν τις πληρωμές τους πιο εύκολες. Το πρώτο από αυτά θα είναι οι πληρωμές διαφόρων υπηρεσιών, μια υπηρεσία που θα προσφέρει μια απλή και άμεση λύση για την πληρωμή των λογαριασμών. Αυτή η λειτουργία θα εκκινήσει από την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2024, πριν επεκταθεί σε περισσότερες αγορές.

Οι ομαδικές πληρωμές θα επεκταθούν σε όλες τις αγορές, όπου είναι διαθέσιμες οι Πληρωμές μέσω Viber: Ελλάδα, Κύπρος, Κροατία, Σλοβακία, Λιθουανία, Σλοβενία, Εσθονία και Γερμανία. 

Ανταποκρινόμενη στη μεγάλη ζήτηση, η Rakuten Viber σχεδιάζει να φέρει τις Πληρωμές μέσω Viber σε ακόμη περισσότερες αγορές μέσα στο 2024 και ταυτόχρονα να εξελίξει τα χαρακτηριστικά της υπηρεσίας για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών, αναφέρει η ανακοίνωση.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News