Business & Finance Πέμπτη 7/09/2023, 19:45
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Attica Group: Ο Π. Δικαίος προσωρινός CEO μετά την παραίτηση Πασχάλη

Attica Group: Ο Π. Δικαίος προσωρινός CEO μετά την παραίτηση Πασχάλη

Την προσωρινή αναπλήρωση της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου από τον Παναγιώτη Δικαίο μετά την παραίτηση του κ. Σπ. Πασχάλη ανακοίνωσε η Attica Group.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας: H Attica A.E. Συμμετοχών (η « Εταιρία») ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Σπυρίδωνος Πασχάλη, το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει στο άμεσο μέλλον για να ορίσει τον αντικαταστάτη του. Μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης, τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει προσωρινά ο Επιτελικός Διευθυντής Χρηματοοικονομικών (CFO) της Εταιρίας, κος Παναγιώτης Δικαίος.

Σημειώνεται ότι ο έως τώρα διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υπέβαλε την παραίτησή του λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό συμβάν στο λιμάνι του Πειραιά που οδήγησε στον τραγικό θάνατο του Αντώνη Καργιώτη.

Σημειώνεται ότι λόγω των εξελίξεων αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Παραιτήθηκε ο CEO της Attica Group – Aναβλήθηκε η γενική συνέλευση

Blue Horizon: Παραδόθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ – Σε πειθαρχικό έλεγχο 4 λιμενικοί και απομάκρυνση Λιμενάρχη και Διοικητή

Attica Group: Ανακοίνωση κατά του πλοιάρχου – Τι πήγε λάθος

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News