Business & Finance Τρίτη 4/04/2023, 16:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Air Canada ξεκινά τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Καναδά 

Έως και δύο καθημερινές πτήσεις κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου

Η Air Canada ξεκινά τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Καναδά 

Η Air Canada επανεκκίνησε τις απευθείας πτήσεις της μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά. Το εποχικό δρομολόγιο της εταιρείας μεταξύ της Αθήνας και του Μόντρεαλ θα εκτελείται έως τις 26 Νοεμβρίου 2023, ενώ το εποχικό δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και του Τορόντο θα προσφέρεται έως τις 27 Νοεμβρίου 2023. Και τα δύο δρομολόγια θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Η Air Canada προσφέρει τις περισσότερες απευθείας πτήσεις από την Ελλάδα προς τον Καναδά από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. 

Οι πτήσεις της Air Canada από την Αθήνα προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα εκτελούνται κυρίως με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, χωρητικότητας 450 επιβατών. Το αεροσκάφος Boeing 777-300ER διαθέτει τρεις κατηγορίες καμπίνας, από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι πελάτες, τη Signature με θέσεις που μετατρέπονται πλήρως σε κρεβάτι, την Premium Economy με μεγαλύτερες θέσεις, πρόσθετο χώρο για τα πόδια και premium υπηρεσίες, και την Economy, που περιλαμβάνει δωρεάν γεύματα, κρασιά και ποτά εμπνευσμένα και σχεδιασμένα από γνωστούς Σεφ.

Όλες οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες για άμμεση συνδεσιμότητα με το εκτεταμένο δίκτυο της Air Canada στη Βόρεια Αμερική.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των εποχικών πτήσεών μας από την Αθήνα απευθείας προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο», δήλωσε ο Stefano Casaregola, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της Air Canada στην Ελλάδα. «Οι έως και 2 ημερήσιες πτήσεις μας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, όχι μόνο θα παρέχουν στους πελάτες μας από την Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά, αλλά επιπλέον άμμεσες ανταποκρίσεις σε όλες τις πόλεις του Καναδά καθώς επίσης και στο εκτεταμμένο δίκτυό μας σε Β. Αμερική και Καραιβική. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε στα αεροσκάφη μας τους πελάτες μας για να ανακαλύψουν τον Καναδά και να απολαύσουν τις βραβευμένες υπηρεσίες μας».

Η Air Canada ξεκινά τις απευθείας πτήσεις μεταξύ Ελλάδας και Καναδά -1

Pre-clearance / Τελωνειακός έλεγχος για επιβάτες με προορισμό τις ΗΠΑ 

Η Air Canada είναι ο μεγαλύτερος ξένος αερομεταφορέας στις ΗΠΑ, γεγονός για το οποίο η εταιρεία είναι υπερήφανη, αντικατοπτρίζεται δε στο διασυνοριακό πρόγραμμά της που περιλαμβάνει 51 αεροδρόμια των ΗΠΑ και έως 400 καθημερινές πτήσεις μεταξύ Καναδά και ΗΠΑ. Οι πελάτες που αναχωρούν από την Ελλάδα με προορισμό της ΗΠΑ, μέσω Τορόντο ή Μοντρεαλ, δεν απαιτείται να παραλάβουν τις αποσκευές τους κατά τη διαδικασία διέλευσης (transit) και έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν εκ των προτέρων, στο Μόντρεαλ και στο Τορόντο, τις διαδικασίες τελωνειακού ελέγχου και μετανάστευσης των ΗΠΑ. Το δίκτυο και το πρόγραμμα της Air Canada έχουν σχεδιαστεί ώστε οι πελάτες της να εξυπηρετούνται άμμεσα προς τον τελικό προορισμό τους. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News