Business & Finance Δευτέρα 19/12/2022, 17:24
BUSINESS & FINANCE

Nordic Leisure Travel: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Nordic Leisure Travel: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα απέκτησε ο όμιλος Nordic Leisure Travel Group (NLTG), ο οποίος διαχειρίζεται μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία στην Σκανδιναβία. Πρόκειται για τρία concept ξενοδοχεία, το Sunwing Makrigialos Beach στην Κρήτη, το Sunwing Kallithea Beach στη Ρόδο και το Ocean Beach Club Crete, τα οποία διαχειριζόντα η Westfort Capital Ltd.

Τα ξενοδοχεία έχουν περίπου 800 δωμάτια με τουλάχιστον 1.900 κλίνες. Είχαν κατασκευαστεί για λογαριασμό της προκατόχου της NLTG, στην οποία και ανήκαν επί αρκετές δεκαετίες. Στη συνέχεια περιήλθαν στην Westfort Capital, ένα fund ξενοδοχειακών ακινήτων με έδρα το Λονδίνο, το οποίο προχώρησε σε επενδύσεις για βελτίωση των εγκαταστάσεων.

«Τα τρία ξενοδοχεία στην Ελλάδα δεν είναι μόνο ανάμεσα στα πιο δημοφιλή, είναι επίσης πολύ σημαντικά για το ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μας μοντέλο. Συνεπώς, είναι πολύ καλό που τα ξενοδοχεία είναι και πάλι στην κατοχή μας. Με αυτήν την αγορά, όχι μόνο διασφαλίζουμε τα ξενοδοχεία για το μέλλον, αλλά έχουμε επίσης την ευκαιρία να επενδύσουμε και να τα αναπτύξουμε περαιτέρω – κάτι που θα ωφελήσει τους πελάτες μας», δήλωσε σχετικά ο Magnus Wikner, Διευθύνων Σύμβουλος του Nordic Leisure Travel Group.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News