Business & Finance Πέμπτη 17/06/2021, 13:43
BUSINESS & FINANCE

«Γερμανός»: Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100 τ.μ. στην Πάρνηθα

«Γερμανός»: Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100 τ.μ. στην Πάρνηθα

Ένα νέο επισκευαστικό κέντρο, 1.100 τ.μ., της «Γερμανός» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Πάρνηθα. Σημειώνεται ότι η εταιρεία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service, που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές. Οι τεχνικοί της «Γερμανός» επισκευάζουν πάνω από 80.000 συσκευές το χρόνο στο ιδιόκτητο επισκευαστικό κέντρο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας. 

Με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και με γνήσια ανταλλακτικά, στο νέο Service Center της «Γερμανός» επισκευάζονται από smartphones, tablets, laptops, wearables και drones, αλλά και κονσόλες gaming, smart home και gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, εκτυπωτές, καθώς και scooters, hoverboards και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, το 2020 τα καταστήματα «Γερμανός» διατήρησαν την πρώτη θέση τους ως προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 22%).

«Το νέο επισκευαστικό κέντρο μας δίνει τη δυνατότητα να επισκευάζουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη ποιότητα προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και να προσθέσουμε νέες κατηγορίες προϊόντων και νέες υπηρεσίες στο portofolio μας. Έτσι αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο το service μας, παρέχοντας στους πελάτες μας καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης», δήλωσε ο Διευθυντής Retail Products & Services Ομίλου ΟΤΕ, Γιάννης Γαλανάκης.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News