Business & Finance Τρίτη 2/07/2024, 13:32
BUSINESS & FINANCE

Four Seasons Astir Palace: Νέος γενικός διευθυντής ο Jann Kaiser

Four Seasons Astir Palace: Νέος γενικός διευθυντής ο Jann Kaiser

Νέος Γενικός Διευθυντής στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens αναλαμβάνει ο έως σήμερα Διευθυντής Ξενοδοχείου Jann Kaiser. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Kaiser είναι ένας δημιουργικός οραματιστής με μεγάλη εμπειρία και πολλαπλούς ρόλους στο χώρο της φιλοξενίας. Η καριέρα του εκτείνεται σε δύο δεκαετίες σε πέντε χώρες, έξι πόλεις και επτά διαφορετικά ξενοδοχεία της Four Seasons. 

Για τον Kaiser, ολόκληρη η εμπειρία της πολυτελούς φιλοξενίας στηρίζεται σε μια ολιστική και εξελικτική διαδικασία. «Με το μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και αισθητικής, επιδιώκουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια εμπειρία που δεν είναι απλώς διαμονή, αλλά μια καθολική προσέγγιση για όλες τις αισθήσεις», αναφέρει. «Για μένα, εξαρτάται από το πως νιώθουν οι εργαζόμενοι, πως αυτό κάνει τους επισκέπτες και την κοινότητα να αισθάνονται και τον αντίκτυπο που έχει στη συνολική ανάπτυξη και εξέλιξη του ξενοδοχείου». 

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προσελκύει διεθνή ονόματα υψηλού προφίλ μαζί με ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων επισκεπτών και κατοίκων της Αθήνας. Το να είσαι μέρος της τοπικής κουλτούρας είναι ζωτικής σημασίας. «Μου αρέσει να ασχολούμαι και να μαθαίνω από άλλες βιομηχανίες, από τη μόδα μέχρι την αυτοκινητοβιομηχανία, με τολμηρές και καινοτόμες προσεγγίσεις στοχεύουμε να επαναπροσδιορίσουμε την εμπειρία του επισκέπτη και να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές που ξεπερνούν τις προσδοκίες».

Ανέλαβε δράση αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το Hotelschool The Hague, η πρώτη του θητεία ήταν στο θρυλικό Four Seasons Beverly Wilshire, ακολούθησε ο ρόλος του ως Restaurant Manager και Director of Food and Beverage στο Four Seasons στην Κωνσταντινούπολη, τη Βηρυτό, το Σικάγο και το Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Hotel Manager στο Four Seasons Ten Trinity στο Λονδίνο, το κατάλυμα εξασφάλισε πολλούς τίτλους όπως το 5star Forbes Awards,  ένα δεύτερο αστέρι Michelin για το La Dame De Pic και το βραβείο AA Hotel of the Year London 2018-2019. Το 2021, ο Kaiser μετακόμισε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα –αναλαμβάνοντας το δικό μας  Four Seasons Astir Palace ως Hotel Manager «ενορχηστρώνοντας» μια ομάδα περίπου 1.000+ εργαζομένων κατά τους θερινούς μήνες. 

Καθοδηγούμενος από την επιθυμία του να προωθήσει τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα με μια σύγχρονη στρατηγική, πολύ γρήγορα άφησε το στίγμα του. Το 2023, το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens κατέλαβε την 35η θέση στα 50 Καλύτερα Ξενοδοχεία του κόσμου (50Best), ως το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που φιγουράρει στη λίστα, ενώ τιμήθηκε για πρώτη φορά με Πέντε Αστέρια από το Forbes Magazine.

Πλέον, ως ο νέος Γενικός Διευθυντής του 5αστερου ξενοδοχείου, ο Kaiser ανυπομονεί να ενισχύσει την κουλτούρα και τη φήμη του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens και να χαράξει μια ακόμα πιο εμπνευσμένη ολιστική στρατηγική με γνώμονα την ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων του ξενοδοχείου. 

«Πρόκειται για το σεβασμό του ρόλου που διαδραματίζει κάθε άτομο, μέλος της ομάδας, επισκέπτη και συντελεστή της κοινότητας στην ανάπτυξη και την εξέλιξη του συνόλου», καταλήγει. «Το να είμαστε μέρος της τοπικής κουλτούρας είναι ζωτικής σημασίας για εμάς – όπως και το άνοιγμα του φάσματος των εμπειριών στο ξενοδοχείο σε διαφορετικούς επισκέπτες. Στόχος είναι να είμαστε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και desirable properties στον πλανήτη και πιστέψτε με όλη η ομάδα δουλεύει προς αυτή τη κατεύθυνση».

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η λίστα με τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο- Ποιο ελληνικό είναι ανάμεσά τους; 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News