Business & Finance Τρίτη 2/04/2024, 10:51
BUSINESS & FINANCE

ΔΥΠΑ: Στις 15 Απριλίου η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

ΔΥΠΑ: Στις 15 Απριλίου η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

Στις 15 Απριλίου και από τις 11:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η 2η Διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού («Work in Greece II») που διοργανώνει το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της  Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Στόχος της διαδικτυακής δράσης είναι η αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας, στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία, με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για την επόμενη θερινή τουριστική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν (εγγραφή ή είσοδος) στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Οι Έλληνες εργοδότες θα μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος), καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή βιογραφικών από άτομα που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-ii ή να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο email: [email protected]

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΥΠΑ – «Ημέρα Καριέρας Τουρισμού»: Πάνω από 4.000 πολίτες συνομίλησαν με στελέχη 100 επιχειρήσεων

ΔΥΠΑ: «Ημέρα Καριέρας» στις 13 Απριλίου – Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News