Business & Finance Τρίτη 30/05/2023, 09:00
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Οι αγορές χονδρικής αλλάζουν με το Restock.gr

Οι αγορές χονδρικής αλλάζουν με το Restock.gr

Έχεις το κατάστημά σου και ήρθε η ώρα να κλείσεις μετά από μια κουραστική βάρδια. Επιτέλους, τέλος! Ή και όχι… Τώρα είναι που πρέπει να φροντίσεις για το stock της επόμενης μέρας. Καλείς τον πρώτο προμηθευτή αλλά δεν απαντάει, στέλνεις email στον δεύτερο (αλλά δεν ξέρεις αν το έλαβε), ξανακαλείς τον πρώτο, μιλάς με μηνύματα στον τρίτο και ελπίζεις να μην ξεχάσει να καταχωρίσει την παραγγελία σου στο σύστημά του… Μια τρέλα! Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως. Ή τουλάχιστον ήταν μέχρι σήμερα. 

Γιατί τώρα υπάρχει το Restock! Το νέο B2B marketplace που φέρνει το μέλλον στις αγορές χονδρικής και απλοποιεί τη διαδικασία παραγγελιών και ανεφοδιασμού για τους επαγγελματίες της εστίασης αλλά και τους προμηθευτές.

Αν έχεις λοιπόν κατάστημα ή επιχείρηση εστίασης, μπορείς πλέον με μία και μόνο παραγγελία να παραγγείλεις ταυτόχρονα από πολλούς και διαφορετικούς προμηθευτές, χωρίς λάθη και χωρίς επιπλέον κόστη. Παράλληλα, βρίσκεις ποικιλία προϊόντων, συγκρίνεις τιμές και αναζητάς εύκολα και γρήγορα όλα όσα χρειάζεσαι για την τροφοδοσία του καταστήματος, του ξενοδοχείου ή της επιχείρησής σου. Και επιτέλους, τώρα μπορείς να έχεις παραπάνω χρόνο για να απολαμβάνεις αυτά που πραγματικά έχουν σημασία για σένα.

Αν πάλι είσαι προμηθευτής, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις το δικό σου “shop-in-shop”, είτε έχεις e-shop είχε όχι, για να δέχεσαι ηλεκτρονικές παραγγελίες και έτσι να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, μειώνοντας τα κόστη. Παράλληλα, μπορείς να παρακολουθείς και να βελτιστοποιείς την πορεία των πωλήσεών σου μέσα από την πλατφόρμα του Restock, έχοντας άμεση εικόνα για κάθε παραγγελία.

Είσαι έτοιμος να τα βάλεις… all in order; Μπες τώρα στο restock.gr!

Οι αγορές χονδρικής αλλάζουν με το Restock.gr-1

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News