Δελτια Τυπου Τρίτη 23/11/2021, 16:44
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξένη Δημοσίευση: H ATTRATTIVO (AXF A.E.) επιλέγει το OPTISHIFT της PRIMARY

Ξένη Δημοσίευση: H ATTRATTIVO (AXF A.E.) επιλέγει το OPTISHIFT της PRIMARY

Η ATTRATTIVO (AXF A.E.), η κορυφαία ελληνική εταιρία γυναικείων ενδυμάτων, επέλεξε το σύστημα OPTISHIFT για τον προγραμματισμό βαρδιών των εργαζομένων σε όλα τα καταστήματα της. 

Το OPTISHIFT βοηθά την ATTRATTIVO να ανταποκριθεί στις λειτουργικές ανάγκες της διασφαλίζοντας το επιθυμητό επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της.

Μέσω της διασύνδεσης του με τρίτα συστήματα (HRMS), καθώς και με την αυτόματη δημιουργία αρχικών και τροποποιητικών προγραμμάτων για το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, το OPTISHIFT διασφαλίζει την αυτοματοποιημένη ροή της απαραίτητης πληροφορίας και την καθημερινή προσαρμογή στις αλλαγές.

Όπως αναφέρει και ο κ. Δημήτριος Μπάβας, Management Consultant της AXF A.E.: «Το OPTISHIFT έχει ελαχιστοποιήσει τον χρόνο ενασχόλησης με τον προγραμματισμό και τη μισθοδοσία των εργαζομένων. Οι αυτοματοποιημένοι μηχανισμοί ελέγχου νομιμότητας, δημιουργίας των αναφορών προς το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και ενημέρωσης των χρηστών σχετικά με αλλαγές στο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με τους μετρητές καταγραφής επιπλέον ωρών, εργασίας σε αργίες / Κυριακές, κλπ. διασφαλίζουν την ορθότητα, την πληρότητα και την αμεσότητα της πληροφορίας».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News