Δελτια Τυπου Τετάρτη 13/10/2021, 14:18 ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Νέος κύκλος σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών (Business English) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η μεταπτυχιακή σχολή του DereeThe American College of Greece προσφέρει τρία σύγχρονα διαδραστικά προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης στην αγγλική γλώσσα για τις ανάγκες κάθε σύγχρονου και φιλόδοξου επαγγελματία. 

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών για άμεση και φυσική επικοινωνία στην αγγλική γλώσσα, τη γλώσσα της παγκοσμιοποίησης (lingua franca), το Deree School of Graduate and Professional Education ξεκινάει νέο κύκλο σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών για το 2021-2022.  

Αυτά τα σεμινάρια πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, ανεξαρτήτως τομέα δραστηριοποίησης, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για χρήση Business English στην εργασία τους.

Οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι στη διδασκαλία Business English εκπαιδευτές βοηθούν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις και να καλλιεργήσουν δεξιότητες, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν στ’ αγγλικά με άνεση και αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένοι από το αίσθημα δισταγμού ή φόβου.

  • Σχετικά με το πρόγραμμα Oral Business English (30 ώρες, 10 εβδομάδες) 

Το σεμινάριο Oral Business English απευθύνεται σε επαγγελματίες του επιθυμούν να εστιάσουν στα προφορικά αγγλικά και να αποκτήσουν περισσότερη γλωσσική ευελιξία, ευφράδεια και ακρίβεια. Το σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του, καθώς οι συμμετέχοντες καλούνται να προετοιμάσουν μια μικρή παρουσίαση στα αγγλικά την οποία παρουσιάζουν στο τέλος του προγράμματος. Με αυτό τον τρόπο η θεωρία αποτυπώνεται στην πράξη και οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν στις δικές τους προσωπικές αδυναμίες και να τις βελτιώσουν. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    • Σχετικά με το πρόγραμμα Business English Skills (25 ώρες, 10 εβδομάδες)

Το σεμινάριο Βusiness English Skills απευθύνεται σε παντός τύπου επαγγελματίες του επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες επικοινωνίας τους στα αγγλικά. Έχει την ιδιαιτερότητα ότι στοχεύει στην ενίσχυση των γλωσσικών ικανοτήτων μέσα από ασκήσεις που βελτιώνουν συγχρόνως κάθετες και οριζόντιες δεξιότητες (hard skills and soft skills). Περισσότερες πληροφορίες εδώ

  • Σχετικά με το πρόγραμμα English for Hospitality (30 ώρες, 10 εβδομάδες) 

Το English for Hospitality είναι ένα στοχευμένο πρόγραμμα για επαγγελματίες στον κλάδο της φιλοξενίας. Μέσω των ασκήσεων αναπαράστασης (role plays), οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν τα εξειδικευμένα αγγλικά και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να παρέχουν υπηρεσίες πέντε αστέρων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κατά την έναρξη του νέου κύκλου σεμιναρίων, η Δρ Αρετή Κρέπαπα, Dean του Deree School of Graduate and Professional Education δήλωσε: «Διανύοντας με επιτυχία τον πέμπτο χρόνο διεξαγωγής σεμιναρίων επαγγελματικών αγγλικών, δημιουργούμε μια κοινότητα μάθησης με κοινό σκοπό την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη των συμμετεχόντων, επιβεβαιώνοντας εκ νέου τη δέσμευσή μας για στήριξη των επαγγελματιών και της σύγχρονης επιχειρηματικότητας».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News