Δελτια Τυπου Δευτέρα 16/10/2023, 08:00
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι

Η τεχνολογία προχωράει και πλέον μας προσφέρει πολλά gadgets που κάνουν την καθημερινότητα μας πιο άνετη. Smart συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή μας. Αν αναρωτιέσαι τι έξυπνες τεχνολογίες χρειάζεσαι απλά συνέχισε να διαβάζεις!

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι

Υπάρχουν πολλά gadgetακια, δεν περιμένεις εμάς να στο πούμε. Το βασικό ερώτημα είναι ποια gadgets βελτιώνουν σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου. Τα προϊόντα smart tech είναι καλοσχεδιασμένα και εντυπωσιακά αλλά κυρίως είναι χρηστικά! Υπάρχουν πολλές επιλογές για διαφορετικά μπάτζετ και διαφορετικές ανάγκες.

Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα έξυπνης τεχνολογίας που θα κάνουν την καθημερινότητα σου καλύτερη!

1.Smart Watch

Βασικό αξεσουάρ που συνοδεύει το smart κινητό σου. Ένα smart watch δεν λέει απλά την ώρα αλλά φροντίζει την υγεία σου καταγράφοντας πλήρη στατιστικά παλμών, άσκησης και ύπνου. Πέρα από αυτό σου επιτρέπει να ελέγχεις τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις σου χωρίς να κοιτάς το κινητό σου και μπορεί ακόμα να αξιοποιηθεί για NFC πληρωμές. Υπάρχουν πολλά μοντέλα για να επιλέξεις, εμείς θα σου προτείνουμε δύο κορυφαία.

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-1

Samsung Galaxy Watch6 47mm Classic

Ένα smartwatch για σένα που θέλεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Με κλασικό σχεδιασμό με περιστρεφόμενη στεφάνη, κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό και στη σκόνη. Μεγάλη οθόνη 1,47”και μεγάλη μπαταρία (425 mAh). Τρέχει Wear OS σε επεξεργαστή Samsung Exynos W930 1,4 GHz με μνήμη 2 GB και χωρητικότητα 16 GB. Για την υγεία σου, έχει αισθητήρες για μετρήσεις αρτηριακής πίεσης/ καρδιακού ρυθμού, κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα και ηλεκτροκαρδιογραφήματος, ειδοποίηση ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού (IHRN) καθώς και  μέτρηση θερμοκρασίας σώματος. Επιπλέον παρέχει πληροφορίες για τη σύσταση του σώματος σου (π.χ. ποσοστό λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών) για να παρακολουθείς πλήρως την φυσική σου κατάσταση. Με πλήρη έλεγχο από τον καρπό σου για κλήσεις και sms και το λειτουργικό σου παρέχει όλες τις γνωστές υπηρεσίες της Google και της Samsung.

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-2

Apple Watch Ultra 2 49mm

Για τους οπαδούς της Apple και του iOS φυσικά προτείνουμε κάτι σε Apple Watch. Το πιο ανθεκτικό και ικανό Apple Watch. Σχεδιασμένο για περιπέτεια και απαιτητικές προπονήσεις. Περίβλημα τιτανίου και επεξεργαστής S9 SiP. Προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και εξαιρετικα φωτεινή οθόνη. Με τη λειτουργία double tap και το Precision Finding αλληλοεπιδράς με εντελώς ξεχωριστό τρόπο με τη συσκευή σου. Φυσικά σου δίνει όλα τα στατιστικά για την υγεία σου και απόλυτο έλεγχο στις λειτουργίες του iPhone σου ενώ έχει ξεχωριστές λειτουργίες ανάλογα τις επιλογές σου για εξορμήσεις.

2.Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Electric Scooter 4 Go

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-3

Εντυπωσιακός σχεδιασμός, έξυπνη συνδεσιμότητα, 450W μέγιστης ισχύος με μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ./ώρα και εμβέλεια 18 χλμ., μέγιστη κλίση αναρρίχησης 10% και ακτινωτά κοίλα ελαστικά 8,1 ιντσών. Με αυτό το πατίνι πας παντού με στυλ και άνεση! Συνδέοντας το Scooter 4 Go με το Xiaomi Home/Mi Home app έχεις πρόσβαση σε ποικιλία χρήσιμων λειτουργιών. Όπως τη δυνατότητα προβολής των υπολειπόμενων χιλιομέτρων και της εναπομένουσας ηλεκτρικής ενέργειας, απομακρυσμένου κλειδώματος του σκούτερ σου και αναβάθμισης του firmware του. Για την κίνηση σου στους δρόμους προσφέρει τρεις λειτουργίες οδήγησης. Λειτουργία πεζού (5-6 χλμ./ώρα), Τυπική λειτουργία (5-15 χλμ./ώρα), Sport λειτουργία (5-20 χλμ./ώρα). Το σκούτερ διαθέτει πολυλειτουργικό ταμπλό και γκάζι αντίχειρα. Η μπαταρία λιθίου 18650 διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Παράλληλα παρέχει εντυπωσιακή ισχύ 165Wh, ενώ το σύστημα ανάκτησης ενέργειας βοηθά στην παράταση του ταξιδιού σου. Τέλος προβολέας 2W διαθέτει υψηλή φωτεινότητα σε ευρύ ορίζοντα, αποτρέποντας κάθε κίνδυνο που προκαλείται από το θάμπωμα και ταυτόχρονα τα πίσω φώτα βελτιώνουν την ορατότητα στον δρόμο. Οι ανακλαστήρες εγγυώνται ασφάλεια τη νύχτα και η αποσυναρμολόγηση του σκούτερ γίνεται σε 4 απλά βήματα.

3. Cellularline Powerbank 20000 mAh 2 Θέσεων

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-4

Μικρό και απαραίτητο αξεσουάρ για καθημερινή χρήση. ο THUNDER 20000 της Cellularline είναι ένα powerbank 20.000 mAh με εξαιρετική αναλογία χωρητικότητας προς μέγεθος, σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει την καλύτερη απόδοση, με αντιολισθητική βαφή και μαλακή επίστρωση παρέχει σταθερή πρόσφυση. Εξασφαλίζει υψηλή απόδοση φόρτισης: η θύρα USB-C με υποστήριξη 20W Power Delivery εγγυάται τη μέγιστη ταχύτητα φόρτισης για το iPhone 12 ή και τις νεότερες εκδόσεις του ενώ η προσαρμοζόμενη θύρα USB 18 W είναι ιδανική για τη γρήγορη φόρτιση συσκευών Samsung, Huawei και άλλων συσκευών με λειτουργικό σύστημα Android.

4. Bose Ηχεία Bluetooth Home Speakers 500 Black

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-5

Για σένα που εκτιμάς τον σωστό ήχο σε μοναδικό σχεδιασμό τα προϊόντα της Bose είναι μονόδρομος! Με σώμα από αλουμίνιο και εκλεπτυσμένο φινίρισμα, το Bose Home Speaker 500 προσφέρει ένα ευρύτερο ηχητικό αποτέλεσμα από οποιοδήποτε άλλο έξυπνο ηχείο της κατηγορίας, ενώ είναι αρκετά ισχυρό για να «γεμίσει» οποιοδήποτε χώρο με εκπληκτικό στερεοφωνικό ήχο. Με την εφαρμογή Bose Music, μπορείς εύκολα να περιηγηθείς σε διαδικτυακούς σταθμούς και συνδρομητικές υπηρεσίες για να απολαμβάνεις τη μουσική σου εύκολα. Τέλος έχει ενσωματωμένη λειτουργία Alexa για να λειτουργεί και σαν virtual assistant.

5. Philips Οδοντόβουρτσα Sonicare DiamondClean 9000 HX9911/09

Επανάσταση στην καθημερινότητα: Όλα τα smart gadgets που χρειάζεσαι-6

Οι smart τεχνολογίες έχουν μπει και στην υπηρεσία της προσωπικής περιποίησης! Μια επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα ε διάρκεια ζωής 14 ημέρες! Χάρη στις 4 λειτουργίες και τα 3 επίπεδα έντασης, το βούρτσισμα των δοντιών σου εναρμονίζεται με τις ανάγκες σου εξασφαλίζοντάς,  αποτελεσματικό καθαρισμό και άριστη στοματική υγιεινή. Με το χρονόμετρο Smartimer ενημερώνεσαι όταν λήξει ο συνιστάμενος χρόνος βουρτσίσματος 2’, ενώ το χρονόμετρο Quadpacer σου γνωρίζει αν έχεις αφιερώσει τον σωστό χρόνο στο βούρτσισμα του κάθε επιμέρους τμήματος του στόματός σου. Τέλος με συνδεσιμότητα Bluetooth συνδέεσαι με την εφαρμογή Sonicare και λαμβάνεις πληροφορίες και συμβουλές για την καλύτερη στοματική υγιεινή που σου ταιριάζει.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News