Κόσμος Κυριακή 18/12/2022, 20:49
ΚΟΣΜΟΣ

Twitter: Νέα αναστολή λογαριασμού δημοσιογράφου από τον Ίλον Μασκ

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter έκανε λόγο αυτή τη φορά για μια «προσωρινή αναστολή» που συνδέεται με την «προγενέστερη αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων»

Twitter: Νέα αναστολή λογαριασμού δημοσιογράφου από τον Ίλον Μασκ

Ο λογαριασμός μιας δημοσιογράφου της Washington Post στο twitter τέθηκε σε αναστολή σήμερα, μετά από απόφαση του Ίλον Μασκ, την επομένη της επαναφοράς λογαριασμών πολλών δημοσιογράφων, που είχαν τεθεί σε αναστολή εν μέσω διαμάχης για τη δημοσιοποίηση δημοσίων δεδομένων για τις διαδρομές του αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter έκανε λόγο αυτή τη φορά για μια «προσωρινή αναστολή» που συνδέεται με την «προγενέστερη αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων».

«Ο Ίλον Μασκ ανέστειλε τον λογαριασμό μου στο twitter», έγραψε στο ιστολόγιό της η Τέιλορ Λόρεντζ, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τη βιομηχανία τεχνολογίας για την Washington Post.

Ο πολυδισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, απάντησε δημόσια στο twitter ότι πρόκειται για «προσωρινή αναστολή λόγω προγενέστερης αποκάλυψης προσωπικών δεδομένων από αυτόν τον λογαριασμό» και ότι αυτό το μέτρο «θα αρθεί σύντομα». Απαντούσε σε έναν χρήστη που τον ρώτησε για το θέμα.

Moneyreview.gr, με πληροφορίες από AFP

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News