Κόσμος Κυριακή 4/09/2022, 18:11
ΚΟΣΜΟΣ

Ο CFO της Bed Bath & Beyond έπεσε από τον 18ο όροφο από ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη

Ο CFO της Bed Bath & Beyond έπεσε από τον 18ο όροφο από ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη

Ο οικονομικός διευθυντής της Bed Bath & Beyond Inc έπεσε νεκρός από τον 18ο όροφο του ουρανοξύστη Tribeca της Νέας Υόρκης που είναι γνωστός ως πύργος Jenga το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.

Ο Gustavo Arnal, 52 ετών, εντάχθηκε στο Bed Bath & Beyond το 2020. Στο παρελθόν εργάστηκε ως CFO για την μάρκα καλλυντικών Avon στο Λονδίνο και είχε μια 20ετή θητεία στην Procter & Gamble, σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn.

Οι Bed Bath and Beyond και το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης δεν απάντησαν αμέσως σε email και κλήσεις για σχόλια.

Στις 16 Αυγούστου, ο Arnal πούλησε 55.013 μετοχές της εταιρείας, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Reuters με βάση τα αρχεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ.

Την περασμένη εβδομάδα, η Bed Bath & Beyond δήλωσε ότι θα κλείσει 150 καταστήματα, θα περικόψει θέσεις εργασίας και θα αναθεωρήσει τη στρατηγική της στο εμπόριο, σε μια προσπάθεια να μειώσει τις οικονομικές απώλειές της.

Η Bed Bath & Beyond προέβλεψε μεγαλύτερη από την αναμενόμενη πτώση 26% στις πωλήσεις στα ίδια καταστήματα για το δεύτερο τρίμηνο και δήλωσε ότι θα διατηρήσει την επιχείρηση buybuy Baby, την οποία είχε βάλει προς πώληση.

moneyreview.gr με πληροφορίες από reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News