Κόσμος Παρασκευή 25/12/2020, 17:33
ΚΟΣΜΟΣ

Το μήνυμα της Ελισάβετ προς τους Βρετανούς: «Δεν είστε μόνοι»

Το μήνυμα της Ελισάβετ προς τους Βρετανούς: «Δεν είστε μόνοι»

Τη συμπαράστασή της σε όσους θρηνούν την απώλεια κάποιου αγαπημένου τους προσώπου λόγω της πανδημίας και σε όσους αναγκάζονται να περάσουν τις εορτές μακριά από τα μέλη της οικογένειάς τους λόγω των περιοριστικών μέτρων εξέφρασε η βασίλισσα Ελισάβετ στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά της.

«Πολλοί θα επιθυμούσαν απλά για τα Χριστούγεννα φέτος μία αγκαλιά» ανέφερε στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της, προσθέτοντας πως οι φετινές εορτές είναι πολύ δύσκολες για όσους έχασαν τους αγαπημένους τους εξαιτίας της πανδημίας και αναγνωρίζοντας ότι εκατομμύρια Βρετανοί δεν μπορούν να περάσουν τις γιορτές όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο.

«Για πολλούς, αυτή η εποχή του χρόνου θα είναι γεμάτη θλίψη. Κάποιοι θρηνούν την απώλεια των αγαπημένων τους, σε άλλους λείπουν οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειάς τους και το μόνο που θέλουν για τα Χριστούγεννα είναι απλά μία αγκαλιά ή ένα σφίξιμο του χεριού».

«Αν είστε μεταξύ αυτών, δεν είστε μόνοι» πρόσθεσε η 94χρονη βασίλισσα.

Η ίδια απέφυγε φέτος τους παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους εορτασμούς και περνάει την εορταστική περίοδο στο κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον 99χρονο σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News