Κόσμος Σάββατο 30/04/2022, 08:25
ΚΟΣΜΟΣ

Αναταραχές εντός του Twitter: Οι εργαζόμενοι προετοιμάζονται για τον ερχομό του Μασκ

Αναταραχές εντός του Twitter: Οι εργαζόμενοι προετοιμάζονται για τον ερχομό του Μασκ

Να περιορίσει την ένταση στους κύκλους των εργαζομένων της Twitter επιχείρησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Parag Agrawal. Στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ζητούσαν εξηγήσεις για το σχέδιο που υπάρχει εάν ο Έλον Μασκ θέλει να προχωρήσει σε μαζικές απολύσεις στους επόμενους μήνες με την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

Υψηλόβαθμα στελέχη της Twitter ανέφεραν χθες στο πλαίσιο της συνεδρίασης ότι η εταιρεία θα παρακολουθεί τις αποχωρήσεις του προσωπικού, όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πει κανείς πώς θα αλλάξει η σύνθεση του ανθρωπίνου δυναμικού στην εταιρεία.

Διευθυντικά στελέχη, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής Παράγκ Αγκραουάλ, προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους εργαζόμενους. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ανακοινώθηκε πως ο Μασκ συμφώνησε να αγοράσει την πλατφόρμα έναντι 44 δισ. δολαρίων, ενώ έχει γίνει ήδη λόγος για επιθέσεις που εξαπέλυσε στους εργαζόμενους της Twitter.

Ενδεικτικά, ο Μασκ ζήτηνα να μειωθούν οι μισθοί των διοικητικών συμβουλίων και των στελεχών, αλλά οι ακριβείς περικοπές κόστους παραμένουν ασαφείς, σύμφωνα με πηγές που επικαλείεται το Reuters. Ωστόσο μέχρι στιγμής φαίνεται ότι ο Μασκ δεν θα λάβει αποφάσεις για περικοπές θέσεων εργασίας μέχρι να αναλάβει την διοίκηση της Twitter.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Διαβάστε επίσης:

Tέσσερα πράγματα που μπορούν να μάθουν οι άλλοι CEOs από τον Μασκ

Έλον Μασκ: Ο πιο χρεωμένος CEO της Αμερικής, εάν προχωρήσει η συμφωνία με το Twitter

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News