Κόσμος Δευτέρα 25/04/2022, 17:13
ΚΟΣΜΟΣ

Με συνέντευξη-σοκ του Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά το νέο του τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Με συνέντευξη-σοκ του Ντόναλντ Τραμπ ξεκινά το νέο του τηλεοπτικό δίκτυο ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ Ρούπερτ Μέρντοχ ξεκινά σήμερα στη Βρετανία ένα νέο τηλεοπτικό δίκτυο, το «TalkTV», ποντάροντας σε έναν διάσημο παρουσιαστή και μια συνέντευξη με τον Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το «TalkTV» θα κάνει το ντεμπούτο του στις 19.00 τοπική ώρα (21.00 ώρα Ελλάδας) σήμερα με ένα ενημερωτικό πρόγραμμα, το οποίο θα ακολουθήσει η συνέντευξη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, την οποία παραχώρησε στον παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Όπως σημειώνει το ΑΠΕ, σε ένα απόσπασμα της εκπομπής, με τίτλο «Uncensored» (Χωρίς Λογοκρισία), βλέπουμε τον Ντόναλντ Τραμπ να αποχωρεί από την αίθουσα, έπειτα από μια έντονη συνομιλία σχετικά με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, τις οποίες, όπως επιμένει, του «έκλεψαν». Σε ένα δελτίο τύπου, ο Τραμπ εκτιμά πως ο Μόργκαν προσπάθησε «παράνομα και με παραπλανητικό τρόπο να κόψει τη μακρά και ανιαρή συνέντευξη». «Όλα βρίσκονται εκεί», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Η συνέντευξη αυτή σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή του Πιρς Μόργκαν, από τότε που αποχώρησε, τον Μάρτιο του 2021, σε απευθείας σύνδεση, από την πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ITV.

Είχε κατηγορήσει για ψέματα τη Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι, η οποία είχε αναφέρει, σε μια συνέντευξή της, τις αυτοκτονικές ιδέες της και την έλλειψη στήριξης από τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με αποσπάσματα που αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα The Sun, ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει, όπως ο Πιρς Μόργκαν, ότι ο πρίγκιπας ελέγχεται από τη σύζυγό του και ότι το ζευγάρι θα καταλήξει να χωρίσει.

Το «TalkTV» θα μεταδίδεται στις βρετανικές τηλεοράσεις, τις πλατφόρμες streaming και στο Youtube και θα απαρτίζεται από δημοσιογράφους των Times και της Sun, δύο εφημερίδες ιδιοκτησίας του Μέρντοχ.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News