Κόσμος Κυριακή 13/02/2022, 13:57
ΚΟΣΜΟΣ

Άγιος Βαλεντίνος: Δώσε το όνομα της / του πρώην σε μία κατσαρίδα

Άγιος Βαλεντίνος: Δώσε το όνομα της / του πρώην σε μία κατσαρίδα

Έχεις πρόσφατα υποστεί ερωτική απογοήτευση; Μήπως μισείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Τότε αξίζει να κάνεις μια βόλτα στον ζωολογικό κήπο του Σαν Αντόνιο στο Τέξας, του οποίου η διοίκηση κάνει το παν να σε βοηθήσει. 

Και συγκεκριμένα, σου επιτρέπει να δώσεις το όνομα της/του πρώην συντρόφου σου σε μία κατσαρίδα, σε ένα τρωκτικό ή σε ένα φύλλο μαρουλιού, προτού γίνει τροφή για κάποιον «ένοικο» του ζωολογικού κήπου. 

Πρόκειται για την τρίτη χρονιά, κατά την οποία η διοίκηση προχωράει σε αυτή την πρωτοβουλία, με αφορμή τον Άγιο Βαλεντίνο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε την αγαπημένη εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου για τους πρώην όλου του κόσμου» δήλωσε ο Τιμ Μόροου, επικεφαλής του ζωολογικού κήπου. 

Ας σημειωθεί ότι οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά, τα οποία παίρνουν το όνομα της/του πρώην, αποτελούν ήδη μέρος της τυπικής διατροφής των ζώων. 

«Είναι ένας τέλειος τρόπος για να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια του χωρισμού και παράλληλα να συμβάλετε στην εξασφάλιση ενός μέλλοντος για την άγρια ζωή» συνέχισε ο Μόροου. 

Όσοι αγοράσουν μια κατσαρίδα, ένα τρωκτικό ή ένα κομμάτι μαρούλι, μπορούν να το δουν να πέφτει βορά σε κάποιο ζώο μέσω βίντεο, το οποίο αποστέλλεται στο email του πελάτη. 

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, χρησιμοποιούνται για την υιοθέτηση κάποιου άγριου ζώου. Φέτος είναι η σειρά των πούμα, τα οποία θα απολαύσουν δωρεάν γεύματα χάρη στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Βρέθηκαν 224 νέα είδη άγριας ζωής

Η μεγαλύτερη φωλιά με 60.000 ψάρια – Έχει το μέγεθος της Μάλτας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News