Κόσμος Σάββατο 12/02/2022, 14:37
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: 15χρονος σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Επειδή πήρε κακούς βαθμούς στο σχολείο

Ισπανία: 15χρονος σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στην Ισπανία, όπου ένας 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδερφό του. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα κατόπιν λογομαχίας, με αφορμή τους κακούς βαθμούς του ανήλικου στο σχολείο. 

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μια αγροτική περιοχή κοντά στο Έλτσε, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το Αλικάντε, αλλά αποκαλύφθηκε μόλις το βράδυ της Παρασκευής, όταν μία συγγενής επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας. 

«Η αδελφή της μητέρας πήγε στο σπίτι, διότι δεν είχε κανένα νέο της οικογένειας και τότε ο 15χρονος είπε ότι σκότωσε τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον αδελφό του» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας. 

Οι αρχές εντόπισαν τις τρεις σορούς μέσα στο σπίτι και συνέλαβαν τον ανήλικο, ο οποίος για τρεις ημέρες έμενε μαζί με τα πτώματα.  

Ο 15χρονος «δικαιολογήθηκε», εξηγώντας στους αστυνομικούς ότι «τσακώθηκε με τη μητέρα του για το θέμα των βαθμών στο σχολείο». 

Κατόπιν πήρε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του και την πυροβόλησε θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά προς τον 10χρονο αδελφό του, ενώ τελευταίο σκότωσε τον πατέρα του. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News