Κόσμος Κυριακή 6/02/2022, 07:38
ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Η Καμίλα θα γίνει βασίλισσα

Αγγλία: Η Καμίλα θα γίνει βασίλισσα

Την  επιθυμία της η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα,  να γίνει βασίλισσα, εξέφρασε η βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια της δήλωσής της για την 70η επέτειο της ενθρόνισής της. 

Η 95χρονη βασίλισσα είπε ότι είναι η ειλικρινής επιθυμία της η Καμίλα να είναι γνωστή ως βασίλισσα όταν ο Κάρολος γίνει βασιλιάς. Έως τώρα, αναμενόταν ότι η 74χρονη Καμίλα θα έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας όταν ο 73χρονος Κάρολος ανέβει στον θρόνο. 

Η δήλωση δείχνει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ σχεδιάζει το μέλλον της μοναρχίας μετά τον θάνατό της, ενώ μαρτυρά και την εκτίμηση που τρέφει για την Καμίλα, η οποία παντρεύτηκε τον Κάρολο το 2005. 

Το ζευγάρι, που είναι γνωστό ως ο Δούκας και η Δούκισσα της Κορνουάλης, είχε μία σχέση που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και τελικά, έδωσε τέλος στους προηγούμενους γάμους του. Έως τώρα, υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν το κοινό θα αποδεχόταν την Καμίλα ως βασίλισσα. 

Όμως, η σύζυγος του Καρόλου εξελίχθηκε σε ένα σκληρά εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, με τη δημοτικότητά της να ανεβαίνει. 

Σήμερα η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται ο μοναδικός μονάρχης της Αγγλίας που έχει παραμείνει στον θρόνο για 70 χρόνια. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News