Κόσμος Πέμπτη 23/12/2021, 10:55
ΚΟΣΜΟΣ

Λίστα: Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα των βρετανικών πανεπιστημίων

Λίστα: Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα των βρετανικών πανεπιστημίων

Κατάλογο με τα δίδακτρα των  Βρετανικών Πανεπιστημίων για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, εξέδωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Συμβούλων. 
 
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, «πολλοί γονείς και μαθητές επικοινωνούν μαζί μας θέλοντας να μάθουν ποια είναι τα Βρετανικά πανεπιστήμια που διατηρούν τα δίδακτρα ‘χαμηλά’ στη μετά-BREXIT εποχή. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος μαζέψαμε όλες τις πληροφορίες και σας τις παρουσιάζουμε».
 
«Τα πανεπιστήμια αυτά για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 και για τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών για τα πλείστα πανεπιστήμια: Θα διατηρήσουν τα ‘Home Fees’ για όλους του Ευρωπαίους φοιτητές, δηλαδή θα διατηρήσουν το ίδιο ύψος των διδάκτρων με αυτά που απολαμβάνουν σήμερα και οι Βρετανοί φοιτητές και που ίσχυαν πριν από το BREXIT, ή θα προσφέρουν εκπτώσεις ή/και υποτροφίες σε φοιτητές από την Κύπρο/ΕΕ. Σε κάποια πανεπιστήμια αυτές οι εκπτώσεις/υποτροφίες δίνονται ‘αυτόματα’ σε όλους τους Ευρωπαίους πολίτες ενώ σε άλλα ισχύουν όροι και προϋποθέσεις».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των πανεπιστημίων που παραθέτουμε και να μελετήσουν προσεκτικά τις λεπτομέρειες, όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται». 
Δείτε τον κατάλογο 

Λίστα: Πόσο κοστίζουν τα δίδακτρα των βρετανικών πανεπιστημίων-1

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News