Κόσμος Σάββατο 27/11/2021, 18:50
ΚΟΣΜΟΣ

Προϊόντα κάνναβης δια χειρός Mike Tyson

Προϊόντα κάνναβης δια χειρός Mike Tyson

Νέα γραμμή προϊόντων κάνναβης εγκαινιάζει ο Mike Tyson και απευθύνεται σε όσους αναζητούν συναισθηματική και σωματική ανακούφιση.
Με κάνει «άλλο άνθρωπο», δήλωσε στο CNBC ο Mike Tyson σχετικά με τα προϊόντα κάνναβης. «Στην πραγματικότητα όλα είναι για την αγάπη προς την ιατρική. Αφιερώνω πολύ χρόνο στην καλλιέργεια και την ανακάλυψη του σωστού είδους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Έχει γίνει αρκετά περίπλοκο, αλλά είναι το καλύτερο κομμάτι της ζωής μου», τόνισε.

Ο πρώην πρωταθλητής βαρέων βαρών, έχοντας πλέον κατακτήσει μεταξύ άλλων τους τίτλους WNC, IBF και WBA εγκαινίασε χθες στο Κολοράντο τη νέα γραμμή προϊόντων των προϊόντων του, Tyson 2.0, σε συνεργασία με την Columbia Care, τον αμερικανικό πάροχο προϊόντων κάνναβης με 99 σημεία παροχής σε 16 πολιτείες.

«Χάρη στο πάθος του Mike Tyson για τη μαριχουάνα και τις ιδέες που έφερε σε αυτή τη γραμμή προϊόντων μέσω των θετικών αποτελεσμάτων στον ίδιο, ξέραμε ότι έπρεπε να πραγματοποιήσουμε αυτή την συνεργασία, η οποία έχει ευρεία απήχηση, στην αγορά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορέσαμε να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας τόσο νωρίς», δήλωσε ο Jesse Channon, υψηλόβαθμο στέλεχος της Columbia Care.

 

«Επίσης, ταιριάζει απόλυτα ότι εγκαινιάσαμε τη γραμμή στο Κολοράντο, μία από τις μεγαλύτερες αγορές για εμάς, και ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε την εμπειρία μας και να την πραγματοποιήσουμε σε ολόκληρη τη χώρα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC

Διαβάστε επίσης:

Γερμανία: Πώς η νομιμοποίηση της κάνναβης θα δώσει ώθηση στην οικονομία

Uber: Το πρώτο βήμα στην αγορά μαριχουάνας στον Καναδά

Οι σταρ του NBA που επενδύουν στην κάνναβη

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News