Κόσμος Πέμπτη 18/11/2021, 15:01
ΚΟΣΜΟΣ

Εστιατόριο στην Κίνα απαγόρευσε την είσοδο σε άνδρα επειδή… έτρωγε πολύ

«Κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν»

Εστιατόριο στην Κίνα απαγόρευσε την είσοδο σε άνδρα επειδή… έτρωγε πολύ

«Πόρτα» από εστιατόριο της Κίνας έφαγε ένας άνδρας, ο οποίος πλήρωσε το λάθος του να κάνει διαδοχικά φαγοπότια στο συγκεκριμένο μαγαζί. 

Ο λόγος για τον κύριο Kang, ο οποίος μιλώντας στην κινεζική τηλεόραση Hunan TV γνωστοποίησε ότι το «Handadi Seafood» τού απαγόρευσε δια παντός την είσοδο. 

Και η αιτία είναι η εξής: Στην πρώτη επίσκεψή του κατανάλωσε 1,5 κιλό χοιρινό, ενώ στη δεύτερη επίσκεψή του έφαγε έως 4 κιλά γαρίδες. 

Το πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός ότι το «Handadi Seafood» προσφέρει μπουφέ σε μια σταθερή τιμή και επομένως, είτε κάποιος φάει πολύ -όπως ο κ. Kang- είτε φάει λίγο, θα κληθεί να πληρώσει το ίδιο ποσό. 

Σύμφωνα με τον Κινέζο φίλο μας, το εστιατόριο κάνει «διακρίσεις σε βάρος όσων μπορούν να φάνε πολύ. «Μπορώ να φάω πολύ, αυτό φταίει» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου δήλωσε ότι τέτοιου είδους πελάτες τον.. βγάζουν από τον προϋπολογισμό του, ζημιώνοντας το ταμείο. 

«Κάθε φορά που έρχεται εδώ, χάνω μερικές εκατοντάδες γουάν. Ακόμα και όταν πίνει γάλα σόγιας, θα καταναλώσει 20 ή 30 μπουκάλια» τόνισε, μεταξύ άλλων. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από BBC

Διαβάστε επίσης:

Γιατί (μάλλον) πίνεις λάθος τον καφέ σου – Τα τρία κόλπα που πρέπει να κάνεις

Γιατί το αγαπημένο φαγητό των Ιταλών (και όχι μόνο) γίνεται… απλησίαστο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News