Κόσμος Δευτέρα 28/06/2021, 11:25
ΚΟΣΜΟΣ

Σίδνεϊ: Γυμνιστές τρομοκρατήθηκαν από ελάφι, χάθηκαν στο δάσος και πλήρωσαν 1.000 δολ.

Απίστευτο περιστατικό εν μέσω lockdown

Σίδνεϊ: Γυμνιστές τρομοκρατήθηκαν από ελάφι, χάθηκαν στο δάσος και πλήρωσαν 1.000 δολ.

Πήγαν να κάνουν γυμνισμό εν μέσω πανδημίας. Αλλά κατέληξαν μ’ ένα ελάφι και ένα πρόστιμο 1.000 δολαρίων. 

Ο λόγος για δύο άνδρες από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, οι οποίοι αψηφώντας το τοπικό lockdown, επέλεξαν να πάνε στην παραλία να κάνουν μπάνιο. Ως λάτρεις του γυμνισμού, μάλιστα, έβγαλαν τελείως τα ρούχα τους.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι να εμφανιστεί ένα ελάφι. Τότε οι δύο άνδρες τρομοκρατήθηκαν και επέλεξαν να τραπούν σε φυγή προς το δάσος. Μόλις γλίτωσαν από την «απειλή» του ζώου, τότε συνειδητοποίησαν ότι είχαν χαθεί και δεν ήξεραν πώς να επιστρέψουν στην παραλία.

Έτσι, αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία, η οποία επιστράτευσε μέχρι και ελικόπτερο για να εντοπίσει τους δύο γυμνούς άνδρες, ηλικίας 30 και 49 ετών. 

«Είναι δύσκολο να νομοθετήσεις εναντίον της βλακείας» δήλωσε ο επικεφαλής αστυνομικός, Μικ Φούλερ, σχολιάζοντας το συμβάν.

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να πληρώσουν την απερισκεψία τους, καταβάλλοντας πρόστιμο 1.000 δολαρίων Αυστραλίας για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ του Σαββάτου, η πόλη του Σίδνεϊ βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, λόγω του εντοπισμού μικρών εστιών της μετάλλαξης Δέλτα.  

moneyreview.gr με πληροφορίες από BBC

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News