Κόσμος Τετάρτη 12/05/2021, 21:06
ΚΟΣΜΟΣ

Μπιλ Γκέιτς: Απομονωμένος στην έπαυλή του σε golf club στην Καλιφόρνια πριν τη «βόμβα» του διαζυγίου

Μπιλ Γκέιτς: Απομονωμένος στην έπαυλή του σε golf club στην Καλιφόρνια πριν τη «βόμβα» του διαζυγίου

Ο Μπιλ Γκέιτς βρισκόταν σε ένα πολυτελές εξοχικό κέντρο στην Καλιφόρνια όπου διαθέτει ένα αρχοντικό, όταν έγινε γνωστή η είδηση για το διαζύγιό του με τη Μελίντα Γκέιτς, όπως ανέφερε μία πηγή στο Page Six.

Το ζευγάρι, το οποίο ήταν παντρεμένο για 27 χρόνια και έχει τρία παιδιά, ανακοίνωσε στις 3 Μαΐου ότι θα χωρίσει. Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος βρίσκεται στην πολυτελή κατοικία του στο The Vintage Club στο Ιντιαν Γουέλς των ΗΠΑ για λίγους μήνες, γνωστοποίησε η πηγή. «Ο Μπιλ είχε δει ξεκάθαρα το διαζύγιο να έρχεται εδώ και αρκετό καιρό, καθότι βρίσκεται σε αυτή την κατοικία για περίπου τρεις μήνες», ανέφερε η πηγή στο Page Six, που ανήκει στο New York Post.

Ο ιδρυτής της Microsoft εθεάθη στο πολυτελές γκολφ και στο πολυτελές κέντρο της Καλιφόρνιας αυτήν την εβδομάδα με την 25χρονη κόρη του, την Τζένιφερ Γκέιτς και τον σύντροφό της, Νάγιελ Νάσαρ, Αιγύπτιο εκατομμυριούχο, δήλωσε η πηγή.

«Είναι το ιδανικό μέρος για τον Μπιλ να κρύβεται από οποιονδήποτε θέλει να τον ρωτήσει για το διαζύγιο ή τον φημολογούμενο δεσμό του με τον Έπσταϊν”, ανέφερε η πηγή.

Ο Γκέιτς αγόρασε το αρχοντικό έξι υπνοδωματίων στο The Vintage Club έναντι 12,5 εκατ. δολαρίων το 1999, σύμφωνα με το Forbes.

Ο ιστότοπος του Vintage Club το περιγράφει ως «μία από τις πιο διάσημες και αποκλειστικές κοινότητες ιδιωτικών κλαμπ στις ΗΠΑ».

Το εν λόγω club, το οποίο κοστίζει 250.000 δολάρια για όποιον επιθυμεί να γίνει μέλος, έχει αρκετά υψηλού προφίλ μέλη, διαθέτει δύο γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος, ένα σπα, εστιατόρια και γήπεδα τένις.

Οι τιμές των κατοικιών εντός του club κυμαίνονται από 755.000 έως και 17 εκατομμύρια δολάρια.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού εξέπληξε τον κόσμο, αλλά η Μελίντα Γκέιτς φέρεται ότι είχε μιλήσει με δικηγόρους περί διαζυγίου το 2019. Περιέγραψε το γάμο ως «ανεπανόρθωτα κατεστραμμένο» στις καταθέσεις διαζυγίου.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News