Κόσμος Παρασκευή 2/04/2021, 20:49
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με όχημα στο Καπιτώλιο, συνελήφθη ένας ύποπτος

Επίθεση με όχημα στο Καπιτώλιο, συνελήφθη ένας ύποπτος

Σε αποκλεισμό του Καπιτωλίου για λόγους ασφαλείας έχει προχωρήσει η αστυνομία της Ουάσιγκτον, από τη στιγμή που δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε κοντινό σημείο, αφού παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο.

«Ένας ύποπτος συνελήφθη. Οι δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν. Και οι τρεις διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία του Καπιτωλίου. 

Η αστυνομία επενέβη «αφού ενημερώθηκε ότι κάποιος παρέσυρε με αυτοκίνητο δύο πράκτορες», διευκρινίζεται στην ανάρτηση στο Twitter. Το συμβάν σημειώθηκε κοντά σε ένα φυλάκιο ασφαλείας, στην πλευρά όπου βρίσκεται η Γερουσία.

Δεκάδες αυτοκίνητα της αστυνομίας, με διακριτικά και χωρίς, έχουν σπεύσει στο κτίριο του Καπιτωλίου. Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο συγκρότημα έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία. 

Επιπλέον, ένα ελικόπτερο φάνηκε να πετά πάνω από την περιοχή, ενώ δόθηκε εντολή στους περαστικούς να απομακρυνθούν από την περιοχή. Βίντεο που κυκλοφόρησαν, φαίνεται να δείχνουν δύο άτομα πάνω σε φορεία να μεταφέρονται σε ασθενοφόρα. 

Οι αρχές είχαν ξεκινήσει μόλις τις προηγούμενες δύο εβδομάδες να απομακρύνουν τον φράχτη από αγκαθωτό σύρμα που στήθηκε γύρω από την περιοχή του Καπιτωλίου μετά από την εισβολή στις 6 Ιανουαρίου από υποστηρικτές του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

 

 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News