Κόσμος Δευτέρα 8/03/2021, 09:08
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Το Παλάτι ανησυχούσε για το χρώμα δέρματος του παιδιού μας

φωτ. Reuters

Για ρατσιστική συμπεριφορά εγκαλεί εμμέσως πλην σαφώς το Παλάτι η Μέγκαν Μαρκλ. Στην πολυαναμενόμενη συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρι, η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ανησυχούσαν για το χρώμα του δέρματος του γιου του ζευγαριού, Άρτσι. Η πίεση που δεχόταν έφτασε στο σημείο να της προκαλέσει αυτοκτονικές τάσεις, όπως είπε, ενώ αποκάλυψε ότι το δεύτερο παιδί τους θα είναι κορίτσι. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είπαν ότι μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε εγείρει ζήτημα για το χρώμα του δέρματος που θα είχε ο γιος τους, Άρτσι.

 

 

H Μέγκαν Μαρκλ σημείωσε ότι υπήρχαν συζητήσεις στη βασιλική οικογένεια – οι οποίες μεταφέρθηκαν σε εκείνη από τον πρίγκιπα Χάρι – «για το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του Άρτσι όταν θα γεννιόταν».

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν κατονόμασε ποιος εξέφρασε αυτές τις ανησυχίες, ενώ από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι «αυτή τη συζήτηση, δεν πρόκειται να μοιραστώ ποτέ», σημειώνοντας ότι είχε σοκαριστεί.

vomves-apo-ti-megkan-markl-gia-to-palati-anisychoysan-gia-to-chroma-dermatos-toy-artsi0
Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Η Μέγκαν Μαρκλ είπε ότι υπήρχαν στιγμές που «δεν ήθελε να ζει άλλο». Η 39χρονη δήλωσε ότι ήταν αφελής προτού παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018 και κατέληξε να έχει αυτοκτονικές τάσεις.

«Δεν ήθελα πια να είμαι ζωντανή. Και αυτή ήταν μια πολύ ξεκάθαρη και αληθινή και τρομακτική συνεχής σκέψη» τόνισε, ενώ καταλόγισε στο Παλάτι ότι την έκανε να «σιωπήσει».

Αποκάλυψε δε ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε μια απλή τελετή τρεις ημέρες πριν από τον λαμπερό γάμο τους, ο οποίος έγινε «για τον κόσμο».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ότι έχει «αποκοπεί» οικονομικά από τη βασιλική οικογένεια, γι ‘αυτό το ζευγάρι ήρθε σε συζητήσεις με το Netflix και το Spotify.

Ο δούκας του Σάσεξ καταλόγισε επίσης στην οικογένειά του απουσία στήριξης σε ρατσιστικές επιθέσεις από μέσα ενημέρωσης.

Η συνέντευξη – η οποία μεταδόθηκε από το CBS – πραγματοποιήθηκε περίπου έναν χρόνο αφότου ο Χάρι και η Μέγκαν αποφάσισαν να αποσυρθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρυσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 και παντρεύτηκε το 2018.

 

Πηγή: Kathimerini.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News