Κόσμος Παρασκευή 5/03/2021, 17:07
ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η βασιλική ζωή δεν είναι αυτό που φαντάζεται ο κόσμος

φωτ.: AP

Το να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν «διαφορετικό από αυτό που πιστεύει ο κόσμος», είπε η Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπως δείχνει ένα ακόμα απόσπασμα από την περίφημη συνέντευξή της που πρόκειται να προβληθεί στις ΗΠΑ την Κυριακή.

Όταν η παρουσιάστρια ρωτά την σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι γιατί αποφάσισε να δώσει αυτή τη συνέντευξη τώρα (σε αντίθεση με πριν από δύο χρόνια, όταν η Γουίνφρεϊ της το είχε προτείνει ξανά), εκείνη απαντά: «Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές μας επιλογές με έναν τρόπο που δεν  θα μπορούσα να πω ‘ναι’ τότε. Αυτή δεν ήταν μία επιλογή που μπορούσα να κάνω».

Όπως είπε, είναι «πραγματικά απελευθερωτικό» να νιώθεις ότι «μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου».

«Σαν ένας ενήλικας που έζησε μία πολύ ανεξάρτητη ζωή, το να μπω σε αυτό το οικοδόμημα, το οποίο είναι πολύ διαφορετικό, πιστεύω, από αυτό που ο κόσμος φαντάζεται, είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορώ να έχω το δικαίωμα και κατά κάποιο τρόπο το προνόμιο να πω ‘ναι, είμαι έτοιμη να μιλήσω’», είπε η Μαρκλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εγκατέλειψαν τους ρόλους τους στη βασιλική οικογένεια το Μάρτιο του 2020 και πλέον ζουν στην Καλιφόρνια.

Όπως είπε ο πρίγκιπας Χάρι, ήταν αναγκασμένος να εγκαταλείψει τα βασιλικά καθήκοντά του για να προστατεύσει τον ίδιο και την οικογένειά του από την «τοξική» κατάσταση που δημιούργησε ο βρετανικός τύπος και η οποία κατέστρεφε την πνευματική υγεία του.

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News