Κόσμος Πέμπτη 4/03/2021, 13:15
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί το Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζει ψεύδη»

Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί το Μπάκιγχαμ ότι «διαιωνίζει ψεύδη»

Αιχμές κατά των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, το οποίο κατηγορεί ότι «διαιωνίζουν ψεύδη» για την ίδια και το σύζυγό της, αφήνει η Μέγκαν Μάρκλ σε συνέντευξή της στην Όπρα Γουίνφρι, η οποία αναμένεται να μεταδοθεί την Κυριακή.

Απόσπασμα της συνέντευξης δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, λίγο αφότου τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ εξέφρασαν την ανησυχία τους για δημοσιεύματα της εφημερίδας Times, σύμφωνα με τα οποία βοηθοί που εργάζονταν για την Μέγκαν Μαρκλ πριν από δύο χρόνια, δέχθηκαν μπούλινγκ απο εκείνη. Η Μέγκαν Μαρκλ και ο σύζυγός της Χάρι εξέδωσαν δήλωση αρνούμενοι πως παρενόχλησε ή εκφόβισε οποιονδήποτε.

Όταν η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ ρωτάει την Μέγκαν Μάρκλ πώς αισθάνεται που το παλάτι θα την ακούσει να λέει «τη δική της αλήθεια» εκείνη απαντά: «Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι μετά από όλο αυτό τον καιρό θα μέναμε σιωπηλοί, εφόσον υπάρχει ένας ενεργός ρόλος που ‘η εταιρεία’ (σ.σ. The Firm είναι η ονομασία που η βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί ενίοτε) παίζει διαιωνίζοντας ψεύδη για μας. Αν αυτό ενέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα τότε θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά».

Η συνέντευξη είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από το δημοσίευμα των Times. Επικαλούμενη ανώνυμη πηγή η εφημερίδα ανέφερε ότι ένας βοηθός του Χάρι και της Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε τον Οκτώβριο 2018 υποστηρίζοντας ότι η Μαρκλ είχε κάνει μερικούς από τους βοηθούς της να κλάψουν και είχε φερθεί σε άλλους τόσο άσχημα που έφτασαν στο σημείο να παραιτηθούν.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News