Κόσμος Τρίτη 27/10/2020, 11:24
BΟΥΛΓΑΡΙΑ

Έκκληση του θετικού στον Covid-19 Μπορίσοφ προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Έκκληση του θετικού στον Covid-19 Μπορίσοφ προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Έκκληση προς τους πολίτες της Βουλγαρίας να μένουν ασφαλείς και να συμμορφώνονται με τα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος έχει διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό και λαμβάνει θεραπεία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ επισημαίνενι ότι δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στην υγεία του και ότι συνεχίζει να έχει ήπια συμπτώματα, που δεν τον εμποδίζουν να φέρνει σε πέρας τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργού από το σπίτι. Ο Μπορίσοφ διαγνώθηκε την Κυριακή θετικός στον κορωνοϊό.

«Η αγωγή που λαμβάνω είναι η ίδια όπως κάθε Βούλγαρος που χρειάσθηκε να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό. Είμαι σίγουρος ότι η κοινωνία μας, και κυρίως οι γιατροί μας, ορισμένοι εκ των οποίων είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, θα ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία. Ακολουθήστε τα μέτρα και μείνετε ασφαλείς!» ανέφερε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε 2.243 νεα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα, ο υψηλότερος αριθμός από την έναρξη της πανδημίας. Ο συνολικος αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα έχει ξεπεράσει το όριο των 40.000, με 1.146 θανάτους.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News