Κόσμος Σάββατο 2/01/2021, 20:50
ΚΟΣΜΟΣ

Βαρκελώνη: Ξέφρενο κορωνο-πάρτι διάρκειας τουλάχιστον 40 ωρών

Βαρκελώνη: Ξέφρενο κορωνο-πάρτι διάρκειας τουλάχιστον 40 ωρών

Ξέφρενο πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 300 άτομα και είχε διάρκεια τουλάχιστον 40 ωρών, διέλυσε η ισπανική αστυνομία στη Βαρκελώνη, λίγες ώρες μετά τη διάλυση αντίστοιχου πάρτι και στη Γαλλία.

«Θα ασκήσουμε διώξεις στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες» δήλωσε η αστυνομία στο Twitter, επισημαίνοντας ότι το πρόστιμο για τους συμμετέχοντες θα φθάσει έως τα 3.000 ευρώ.

Το πάρτι, το οποίο ξεκίνησε την Πρωτοχρονιά και διήρκησε για σχεδόν δύο 24ωρα, έλαβε χώρα στο Λινάρ ντελ Βάλιες, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της πρωτεύουσας της Καταλονίας.

«Οι τρεις διοργανωτές συνελήφθησαν. Θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου τις επόμενες ώρες. Για εκείνους, το πρόστιμο ενδέχεται να φθάσει έως τα 600.000 ευρώ» πρόσθεσε η ισπανική αστυνομία.

Στην επιχείρηση διάλυσης της συγκέντρωσης συμμετείχαν εκατοντάδες αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι αντίστοιχο πάρτι, με τη συμμετοχή 2.500 ατόμων, διεξήχθη και στο Λιερόν, νότια της γαλλικής πόλης Ρεν, το οποίο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News