Start Ups Πέμπτη 24/11/2022, 10:40
START UPS

ElevateGreece: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Microsoft για στήριξη των startups 

ElevateGreece: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Microsoft για στήριξη των startups 

Μνημόνιο συνεργασίας με τη Microsoft υπέγραψε το Elevate Greece το Εθνικό Μητρώο για τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας. Σύμφωνα με την ανάρτηση, η συνεργασία αυτή έχει στόχο την «εκπαίδευση, καθοδήγηση, υποστήριξη, αλλά και δικτύωση των startup».

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο υφυπουργός αναφέρει ότι η «Microsoft με το ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει & την τεχνογνωσία της σε θέματα καινοτομίας και τεχνολογίας προσφέρει σημαντικά κίνητρα, παροχές, εργαλεία, εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και κυρίως την εξωστρέφεια των startup».

«Η Ελλάδα εξελίσσεται σε περιφερειακό κόμβο καινοτομίας. Η οικονομία μας έχει γυρίσει σελίδα, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών και αξιοποιώντας το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε προσελκύουμε το ενδιαφέρον & συμπράττουμε συνέργειες με παγκόσμιους κολοσσούς», σημειώνει ο Χρίστος Δήμας σε άλλη ανάρτησή του.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Elevate Greece: Τις 700 έφτασαν οι εγγραφές των startups

Ελληνική αποστολή στη Σίλικον Βάλεϊ: Ενημέρωση για τα εργαλεία ανάπτυξης των startups

Υπερδιπλασιάστηκε η απασχόληση στις ελληνικές startups το 2022

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News