Start Ups Πέμπτη 7/07/2022, 11:49
START UPS

Skroutz: Απέκτησε το 100% της EveryPay

Skroutz: Απέκτησε το 100% της EveryPay

To 100% της ΕveryPay κατέχει πλέον η Skroutz, καθώς απέκτησε και το υπόλοιπο 75% των μετοχών της FinTech εταιρείας. Το πρώτο βήμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών είχε ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2020 με την απόκτηση του 25% του μετοχικού κεφαλαίου της EveryPay. 

Η απόφαση για την επέκταση της επένδυσης στην EveryPay εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της στρατηγικής της Skroutz που έχει ως κεντρικό πυλώνα την εστίαση στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληρωμών, στην ασφάλεια και την αξιοπιστία των online συναλλαγών καθώς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παροχή μιας άψογης ηλεκτρονικής αγοραστικής εμπειρίας για τους χρήστες, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. 

Η EveryPay θα συνεχίσει την υλοποίηση του υπάρχοντος σχεδίου ανάπτυξης παρέχοντας στους πελάτες της λύσεις πληρωμών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει την έρευνα και ανάπτυξη με την χρήση τεχνολογιών αιχμής για τον σχεδιασμό νέων εφαρμογών στον τομέα του FinTech.

Ο Κώστας Κοντογιάννης, Chief Financial Officer της Skroutz, δήλωσε σχετικά: «Η επέκταση της συνεργασίας μας με την EveryPay θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στην υλοποίηση των στόχων μας για ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές καθώς επίσης θα μας βοηθήσει να εντάξουμε και νέες καινοτόμες λύσεις πληρωμών για τους συνεργάτες και τους χρήστες μας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο όραμά μας να παρέχουμε ποιοτικές ασφαλείς υπηρεσίες που κάνουν την online αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή μοναδική και ταυτόχρονα επενδύουμε και σε μια εταιρεία που έχει τη δυναμική να εξελιχθεί περαιτέρω στον κλάδο των FinTech εταιρειών».

O Γρηγόριος Σιουρούνης, Co-Founder και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της EveryPay, δήλωσε σχετικά: «Η εξειδίκευσή μας στην εξυπηρέτηση πληρωμών σε περιβάλλον marketplace αποτέλεσε και το βασικό συστατικό της στρατηγικής αυτής συνεργασίας με την Skroutz. Πιστοί στο όραμά μας θα συνεχίσουμε το πλάνο μας για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος εξυπηρέτησης ηλεκτρονικών πληρωμών, παρέχοντας ασφαλείς και γρήγορες συναλλαγές τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον έμπορο».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News