Start Ups Τρίτη 9/11/2021, 11:34
START UPS

IWG – MIT Enterprise Forum Greece: Παροχή προνομιακών υπηρεσιών σε startups

Δωρεάν παροχές από την IWG στους ευέλικτους χώρους εργασίας της για τους νικητές του διαγωνισμού MIT Enterprise Forum Greece 2022

IWG – MIT Enterprise Forum Greece: Παροχή προνομιακών υπηρεσιών σε startups

Μια νέα συνεργασία της IWG ανακοινώθηκε σήμερα Τρίτη με το MIT Enterprise Forum Greece με στόχο την υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και της έρευνας. Η συμφωνία αυτή προβλέπει ένα πακέτο παροχών και υπηρεσιών από τα δύο εμπορικά σήματα που λειτουργεί η IWG (Regus & Spaces) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, η IWG θα προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες της στους νικητές του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition 2022, προκειμένου να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη τους καθώς και ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε όλες τις εταιρείες που έχουν διακριθεί μέσα στα οκτώ χρόνια λειτουργίας του διαγωνισμού καθώς επίσης και φιλοξενία των εκδηλώσεων του MIT Enterprise Forum Greece, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του.

Ο Χρήστος Μισαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της International Workplace Group δήλωσε: «Συνεχίζουμε να διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται σε τομείς αιχμής, με στόχο την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της προσφοράς ποιοτικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας. Χαίρομαι ιδιαιτέρως για τη νέα αυτή συνεργασία με το MIT Enterprise Forum Greece μέσα από την οποία ελπίζουμε να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν περισσότερες νεοφυείς επιχειρήσεις στην χώρα μας».

H Αντιγόνη Μολοδάνωφ, Executive director, MIT Enterprise Forum Greece, ανέφερε: «Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η νέα μας συνεργασία με τον όμιλο της IWG, τον κορυφαίο, παγκόσμιο πάροχο χώρων εργασίας. Το πρόγραμμα επιτάχυνσης μας, που υποστηρίζει νεοφυείς επιχειρηματίες να αναπτυχθούν και να επεκταθούν με επιτυχία στη παγκόσμια αγορά, αποκτά νέο και πολύτιμο υποστηρικτή. Η παροχή φιλοξενίας στους χώρους της Regus & Spaces, των νέων επιχειρηματιών και των ομάδων τους που θα διακριθούν από το διαγωνισμό μας, αποτελεί άλλη μία σημαντική υποστήριξη  στη πορεία τους προς την επιτυχία και την διεθνή καταξίωση».

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε και επίσημα το πρόγραμμα MITEF Greece Startup Competition 2022 με το άνοιγμα της πλατφόρμας για υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό, ο οποίος θα ολοκληρωθεί τη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021. Ο φετινός διαγωνισμός θα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες: «General», «Energy» «Life Sciences» & «Transportation, Μaritime & Logistics».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τους ακόλουθους συνδέσμους, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους:

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News