Start Ups Τρίτη 6/04/2021, 14:53
START UPS

Ποια είναι η startup που εξαγοράσθηκε από τη Bank of America

Ποια είναι η startup που εξαγοράσθηκε από τη Bank of America

Την εξαγορά της startup Axia Technologies, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Bank of America, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της για ενσωμάτωση εμπορικών υπηρεσιών στην ιδιόκτητη πλατφόρμα της, ένα χρόνο αφότου κατήργησε την κοινοπραξία που είχε επιφορτιστεί με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες. Η εξαγορά αυτή -λεπτομέρειες της οποίας δεν έγιναν γνωστές- θα διευρύνει τις τις προσφορές πληρωμών της Bank of America στους εταιρικούς πελάτες της στον κλάδο της υγείας και θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητα της αμερικανικής τράπεζας να εξυπηρετεί τον κλάδο αυτό.

Με έτος ίδρυσης το 2015, η AxiaMed παρέχει ένα λογισμικό, με το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς παρόχους υπηρεσιών στον κλάδο της υγείας να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις πληρωμές των ασθενών. Οι ολοκληρωμένες προσφορές της βοηθούν στη βελτίωση των διοικητικών διεργασιών των παρόχων, προσφέροντας παράλληλα διαφορετικούς τρόπους πληρωμής στους ασθενείς. 

«Προσθέτουμε μια ταλαντούχα ομάδα με μεγάλη τεχνογνωσία και ανεπτυγμένη τεχνολογία στον κλάδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που εισέρχονται στη Bank of America», δήλωσε ο Μαρκ Μονακό, επικεφαλής εταιρικών πληρωμών στην αμερικανική τράπεζα. «Έχουμε ένα κοινό όραμα να παρέχουμε στους πελάτες την καλύτερη τεχνολογία για την κάλυψη των αναγκών στις πληρωμές τους. Μέσω της συνεργασίας μας, μπορούμε να αξιοποιήσουμε την κοινή εμπειρία και τις δυνατότητές μας για να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων στις πληρωμές και στους διακανονισμούς στους πελάτες μας στον κλάδο υγείας και στους ασθενείς τους». 

Η αμερικανική τράπεζα από πέρυσι έχει αναπτύξει τις εμπορικές της υπηρεσίες, ούτως ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες των πελατών της σε όλα τα επιχειρηματικά πεδία. Η πλατφόρμα της αξιοποιεί καινοτόμες λύσεις, όπως οι πληρωμές σε πραγματικό χρόνο και δυνατότητες όπως η επεξεργασία πληρωμών και ο διακανονισμός, σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια με την ταυτόχρονη παροχή αναλυτικών δεδομένων. 

«Οι πληρωμές αποτελούν βασικό πυρήνα σε αυτό που κάνουμε στην Bank of America», πρόσθεσε ο Μονακό. «Συνεχίζουμε να επενδύουμε, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες δυνατότητες και ευέλικτες λύσεις, για την κάλυψη ποικίλων επιχειρηματικών αναγκών με ολοκληρωμένο και διαφανή τρόπο που θα δίνει προτεραιότητα στον πελάτη», καταλήγει.

«Η AxiaMed είναι ενθουσιασμένη που εισχωρεί στη Bank of America», δήλωσε ο Ράνταλ Κλαρκ, πρόεδρος, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της AxiaMed. «Η εταιρεία μας προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών μας, μπορεί να αξιοποιηθεί από τους συνεργάτες μας και τους πελάτες τους, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν επί του παρόντος πολλά προϊόντα και υπηρεσίες της Bank of America, για να παρέχουν μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία στις πληρωμές κάθε ασθενή», καταλήγει.

moneyreview.gr με πληροφορίες από finextra

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News