Start Ups Τετάρτη 3/02/2021, 12:43
START UPS

8ο Envolve Award Greece: Έως τις 3 Μαρτίου οι αιτήσεις

Υποστήριξη 360 μοιρών - μέσω άτοκης χρηματοδότησης και καθοδήγησης - για τους νικητές

8ο Envolve Award Greece: Έως τις 3 Μαρτίου οι αιτήσεις

Έως τις 3 Μαρτίου του 2021 startups και καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το 8ο Envolve Award Greece στο envolveglobal.org/envolve-awards .

Κάθε νικητής κερδίζει υποστήριξη 360 μοιρών, μέσω άτοκης χρηματοδότησης, καθοδήγησης, καθώς και παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικής υποστήριξης από το δίκτυο συνεργατών του Envolve. Διευρύνοντας το δίκτυο των υποστηρικτών των νικητών και των φιναλίστ του τo Envolve Entrepreneurship ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη The Startup Elevator.

Ο δεύτερος κύκλος της The Startup Elevator Academy, ξεκινά στις 3 Μαρτίου 2021 και θα διεξαχθεί αποκλειστικά για τους νικητές και τους φιναλίστ του Envolve στην Ελλάδα, προσφέροντάς τους ένα διακεκριμένο πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Coaching για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας. 

Η The Startup Elevator™ Academy έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ηγετικών δεξιοτήτων για τους ιδρυτές startups εταιρειών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα θα συμβάλει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, επικοινωνίας, πωλήσεων, διαπραγμάτευσης, pitching και personal branding των συμμετεχόντων. Η The Startup Elevator Academy παρέχει εκπαιδευτικές συναντήσεις υψηλού επιπέδου, που υποστηρίζονται, επιπλέον, από συνεδρίες καθοδήγησης για κάθε ιδρυτή, προκειμένου οι startups να αλληλεπιδρούν επί ίσοις όροις με τα στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.
 
Το πρόγραμμα βράβευσης Envolve Award Greece υποστηρίζεται από δεκάδες οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ. Υποστηρικτές του βραβείου στην Ελλάδα είναι οργανισμοί όπως η Amazon Web Services, η Antidote, η Atraktos, η Atradius, το Epixeiro.gr, το Ι.Δ.Ε.Μ.Ε.Δ., η Intracom Telecom, το δικηγορικό γραφείο Ιωάννης Βασαρδάνης & Συνεργάτες, η Jalouise PTY LTD, το δικηγορικό γραφείο Λυκουρέζου, η Microsoft, η People for Business, η 1 Business World, η Performance Coaching, η Prisma Consulting, η Reed Smith, η SAP Hellas, η The Startup Elevator, η V+O Communication, η Veltio και η White Room. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS