Κοινωνία Πέμπτη 5/01/2023, 11:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτές με την ABBank

Γιορτές με την ABBank

Αυτές τις γιορτές η ABBank γιόρτασε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προσφέροντας χαρά τόσο στους εργαζομένους και στα παιδιά τους όσο και στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού. 

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι συμμετείχαν σε εορταστικό πάρτι με χορό, διασκέδαση και αξέχαστες στιγμές στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας. Η διοίκηση της ABBank ευχαρίστησε έτσι για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν και αλλά και για την άψογη συνεργασία που οδήγησε σε πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της ABBank γέμισε δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων. Οι μικροί φίλοι της ABBank παρέλαβαν τα χριστουγεννιάτικα τους δώρα και παιχνίδια ανάλογα με την ηλικία τους για να τους κρατήσουν συντροφιά όλες τις ημέρες των εορτών και όχι μόνο.

Όμως η ABBank φρόντισε για μία ακόμα χρονιά να εκπληρώσει τις επιθυμίες και των παιδιών που φιλοξενούνται από το Χαμόγελο του Παιδιού, στο Σπίτι στο Μαρούσι. Τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της Τράπεζας υποστηρίζουν πολλές από τις ανάγκες των παιδιών στο Σπίτι στο Μαρούσι προσφέροντάς τους το λιγότερο δυνατόν που μπορούν: ένα χαμόγελο.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News