Κοινωνία Σάββατο 2/01/2021, 06:45
ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και χιόνια στα ορεινά

Βροχές και χιόνια στα ορεινά

Στα δυτικά και τα νότια τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι, που βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα ενταθούν και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια. Χιόνια θα πέσουν τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στη νησιωτική χώρα και από τις βραδινές ώρες και στις υπόλοιπες περιοχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 και από το βράδυ τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν αναμένονται σήμερα και στην Αττική. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν από τις απογευματινές ώρες, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως τις βραδινές ώρες προβλέπονται σήμερα και για τη Θεσσαλονίκη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Κυριακή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και το Ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες

στα δυτικά πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 και στο Ιόνιο νωρίς το πρωί τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές της.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News