Κοινωνία Τρίτη 29/12/2020, 06:42
ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες

Νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες

Σχεδόν αίθριος καιρός αναμένεται για σήμερα ο καιρός, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά θα σημειωθούν και σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει κατά τόπους 17 έως και 19 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αττική. Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος ο καιρός, με λίγες νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Τετάρτη, προβλέπονται στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, που το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα ενταθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News