Κοινωνία Κυριακή 27/12/2020, 14:10
ΕΜΒΟΛΙΑ

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Λίγο μετά τις 14:00 ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός της Πρώτης Πολίτη της χώρας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσήλθε στον “Ευαγγελισμό”, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και αφού ακολουθήθηκε η διαδικασία που ορίζει το πρωτόκολο εμβολιάσθηκε, ενώ θα παραμείνει σε χώρο του νοσοκομείου και το αναγκαίο χρονικό διάστημα, για λόγους ασφαλείας.

«Το καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη» ανέφερε η ΠτΔ, αφού ευχήθηκε σε όλους για τις γιορτές. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι για να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια και να αναταμώσουμε πάλι, αγκαλιάζοντας τους δικούς μας ανθρώπους», υποστήριξε.

Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας-1

«Δίπλα στην αγωνία, μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Γι΄αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι, φυσικά μέσα στο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί και με τις οδηγίες των γιατρών», τόνισε.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι η Ευρώπη απέδειξε σήμερα ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης και ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τονίζοντας ότι «πέρα από το έργο που προσφέρουν όλο αυτόν τον καιρό, και για το οποίο ποτέ πραγματικά δεν θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε όσο τους αναλογεί, θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού, να μπορέσουν να το υλοποιήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News