Κοινωνία Πέμπτη 24/12/2020, 06:46
ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα ο καιρός, παραμονή Χριστουγέννων, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί κατά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για  την ημέρα των Χριστουγέννων προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές θα υπάρχουν στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News