Κοινωνία Δευτέρα 13/06/2022, 20:29
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω καπνών στο εσωτερικό

Μυτιλήνη: Εκκενώθηκε αεροπλάνο λόγω καπνών στο εσωτερικό

Η ύπαρξη καπνού τόσο στην καμπίνα των επιβατών όσο και στο θάλαμο της διακυβέρνησης διέκοψε τη διαδικασία της τροχοδρόμησης αεροπλάνου τύπου ATR 72-600 της Olympic Air στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης.

Το αεροπλάνο αναχωρούσε στις 3.20 σήμερα το μεσημέρι με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας και σε αυτό επέβαιναν 68 επιβάτες και τέσσερα μέλη πληρώματος. Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η ύπαρξη του καπνού, η διαδικασία τροχοδρόμησης διακόπηκε και δόθηκε εντολή εκκένωσης του αεροσκάφους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Επενέβη η Πυροσβεστική Υπηρεσία του αεροδρομίου με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης και διαπιστώθηκε ότι ο καπνός πιθανόν να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα που με το σβήσιμο των κινητήρων για να διακοπεί η διαδικασία της τροχοδρόμησης δεν εξελίχθηκε σε φωτιά.

Το αεροσκάφος το οποίο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, λόγω καθυστερημένης άφιξης του στην Αθήνα από άλλο δρομολόγιο, παραμένει στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης για να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας. Οι επιβάτες πραγματοποιούν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News