Κοινωνία Παρασκευή 13/05/2022, 12:58
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αιγάλεω: Αυτοκίνητο έπεσε στο εμπορικό συγκρότημα River West

Αιγάλεω: Αυτοκίνητο έπεσε στο εμπορικό συγκρότημα River West

Στο εμπορικό συγκρότημα River West στη Λ. Κηφισού στο Αιγάλεω, έπεσε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σπάσει βιτρίνα καταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός του αυτοκινήτου έσπασε την προστατευτική μπάρα του πάρκιγκ και στη συνέχεια το όχημα έπεσε στo κατάστημα.  Ο χώρος έχει εκκενωθεί, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αρχές ακινητοποίησαν τον οδηγό του αυτοκινήτου και έχει συλληφθεί. 

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμή στοιχεία ο άνδρας παρενοχλούσε μια κοπέλα χτυπώντας με το ΙΧ το δικό της από το ύψος της Θηβών μέχρι το εμπορικό. Ο δράστης, σαν σε ταινία, χτυπούσε με το αυτοκίνητό του το όχημα της νεαρής κοπέλας από τη Λ. Θηβών μέχρι το Αιγάλεω, όπου βρίσκεται το εμπορικό κέντρο.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την καταδίωξη του αγνώστου στάθμευσε το όχημά της στα δύο εμπορικά κέντρα, που βρίσκονται επί τους Λ. Κηφισού και έτρεξε στο εσωτερικό του πολυκαταστήματος, όπου θεώρησε ότι θα βρει ασφάλεια.

Ο δράστης, σε κατάσταση σοκ, εισήλθε στο κτίριο με το αυτοκίνητο. Όταν αυτό ακινητοποιήθηκε στο εσωτερικό της εισόδου, ο οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τρέχει στους ορόφους του εμπορικού κέντρου.

Η αστυνομία τον συνέλαβε, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκαν ψυχοφάρμακα. 

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News