Κοινωνία Σάββατο 30/04/2022, 13:57
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά

Πώς θα λειτουργήσουν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά

Απεργίες και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς την Κυριακή.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία όσων σχεδιάζουν να μετακινηθούν.

Ειδικότερα, στη ΣΤΑΣΥ (γραμμές 1,2 & 3 και ΤΡΑΜ) την 1η Μαΐου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία από το σωματείο εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, ενώ τη Δευτέρα 2 Μαΐου στα δρομολόγια σε Μετρό και Τραμ θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα συγκοινωνιών που ισχύει τις Κυριακές.

Λεωφορεία και τρόλεϊ, θα έχουν την Κυριακή 1η Μαΐου στάση εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας

Σιδηρόδρομος: 24ωρη απεργία την Κυριακή 1η Μαΐου, ενώ θα ισχύσουν τροποποιήσεις κι ακυρώσεις δρομολογίων και στο πρόγραμμα της 30ης Απριλίου και της 2ας Μαΐου, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο. Διαβάστε τον αναλυτικό πίνακα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. 

Για τα πλοία θα ισχύσει 24ωρη απεργία την Κυριακή 1η Μαΐου από 00:01 έως 24:00 της ίδιας ημέρας. Οι εκδρομείς του τριημέρου που δεν έχουν μεριμνήσει για την έκδοση εισιτηρίων επιστροφής για διασταύρωση των δρομολογίων που θα ισχύσουν από τις 2 Μαΐου, θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τις λιμενικές αρχές και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Πώς αμείβεται η Πρωτομαγιά φέτος

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News