Κοινωνία Τετάρτη 9/03/2022, 18:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Φίλιππος: Τηλεκπαίδευση για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά

Κακοκαιρία Φίλιππος: Τηλεκπαίδευση για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ, Αλέξανδρου Κόπτση, «τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 10 Μαρτίου, στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά με απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Διευκρινίζεται, ότι η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.

Η ανακοίνωση για τηλεκπαευση αναφέρεται στα σχολεία στη βορειοανατολική Αττική, ενώ οι συγκεκριμένες περιοχές στις οποίες θα ισχύσει το προληπτικό κλείσιμο θα ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα από την Περιφέρεια Αττικής.

Επίσης από απόψε το βράδυ θα απαγορευτεί η διέλευση βαρέων οχημάτων στη Νέα Οδό (εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας) και στην Αττική Οδό.

Οι αποφάσεις ελήφθησαν στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη. Ο κ. Στυλιανίδης ζήτησε ο μηχανισμός των παραχωρησιούχων και της Περιφέρειας να τεθεί από τα ξημερώματα σε επιφυλακή, καθώς το κύριο κύμα της κακοκαιρίας αναμένεται να φθάσει στην Αττική αύριο πρωί. Σύμφωνα πάντως με τους μετεωρολόγους, στην Αττική το φαινόμενο θα εκτονωθεί μέχρι αύριο βράδυ, με την κακοκαιρία όμως να παραμένει πιθανά έως και το Σάββατο.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News