Κοινωνία Σάββατο 26/02/2022, 07:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί σήμερα

Λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών (με εξαίρεση τα οχήματα που θα συμμετέχουν στα κινηματογραφικά γυρίσματα) την Κυριακή 27/02/2022 και από ώρα 08.00΄ έως 18.00΄, στην οδό Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σοφοκλέους και Λυκούργου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, περιοχής Δήμου Αθηναίων.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνησή τους στην ανωτέρω οδό και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πλήρης και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, περιοχής Δήμου Ελευσίνας

Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 26 και 27.02.2022 και κατά τις ώρες 07.30΄ έως 18.00΄, θα πραγματοποιηθεί πλήρης και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου, περιοχής Δήμου Ελευσίνας, στο ύψος των Διυλιστηρίων ¨ΕΛ.ΠΕ¨, εναλλάξ ανά ρεύμα κυκλοφορίας. 

Κατά την εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά τα χρονικά διαστήματα από 25.02.2022 έως 27.02.2022 και 02.03.2022 έως 10.03.2022, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμων Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αμαρουσίου, ως εξής:
 
Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ύδρας και Ερυθρού Σταυρού, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ιερέως Δούση και Βασ. Σοφίας, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο τμήμα της μεταξύ των οδών Γούναρη και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News