Κοινωνία Δευτέρα 14/02/2022, 10:48
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οπαδική βία: Παραδόθηκε ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 19χρονου

Οπαδική βία: Παραδόθηκε ο 12ος εμπλεκόμενος στη δολοφονία του 19χρονου

Παραδόθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο 12ος φερόμενος ως εμπλεκόμενος στη δολοφονική επίθεση κατά του 19χρονου Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα, γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι ο οδηγός του VW Polo που συμμετείχε στην επίθεση και αναφέρεται, από τους συγκατηγορούμενούς του, ως «Ντίνος».

Εν τω μεταξύ σήμερα πρόκειται να απολογηθεί και ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές. Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

«Καθόμουν σε ένα από τα αυτοκίνητα, στη θέση πίσω από τον συνοδηγό. Δεν έφερα μαζί μου κάποιο αντικείμενο και δεν κατάφερα ουσιαστικά χτυπήματα κατά τον κρίσιμο χρόνο που εξελίχθηκε το ουσιώδες περιστατικό», φέρεται να είναι η θέση που διατυπώνει.

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News