Κοινωνία Κυριακή 13/02/2022, 11:55
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: «Ήθελα να το συνετίσω, έκανε διαρκώς αταξίες» – Σοκάρει η ομολογία για τη δολοφορία του 7χρονου

Κυψέλη: «Ήθελα να το συνετίσω, έκανε διαρκώς αταξίες» – Σοκάρει η ομολογία για τη δολοφορία του 7χρονου

Με την κατηγορία της από κοινού ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στην 12η Τακτική Ανακρίτρια το ζευγάρι που φέρεται να σκότωσε τον 7χρονο γιο της γυναίκας και να έκρυψε για πέντε χρόνια το πτώμα. 

Η 29χρονη ημεδαπή οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα μετά από ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία του γιου της, ενώ χθες το βράδυ είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφος της. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η μητέρα, όπως φέρεται να ομολόγησε στους Αστυνομικούς, σκότωσε μαζί με τον 33χρονο τον 7χρονο Ανδρέα το 2017, φράζοντας του την αναπνοή με μονωτική ταινία, επειδή γκρίνιαζε. 

Το ζευγάρι φέρεται να είχε κατασκευάσει ένα αυτοσχέδιο μνήμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας,. Όπως εκτιμάται η σορός του αγοριού μεταφερόταν όπου διέμενε το ζευγάρι, το οποίο για ένα διάστημα είχε μείνει και άστεγο.  

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούσαν την εξαφάνιση του αγοριού, εντόπισαν χθες τα οστά του αγοριού σε εργαλειοθήκη μέσα σε διαμέρισμα Κυψέλη. 

Σοκάρουν οι περιγραφές – Τι υποστήριξαν οι δράστες 

«Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες». Αυτά ισχυρίστηκε ο 33χρονους στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

«Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων. 

‘Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα αρχικά ομολόγησε, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στην φρικιαστική αυτή εγκληματική πράξη.  

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης

Ισπανία: 15χρονος σκότωσε τους γονείς και τον αδερφό του

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News