Κοινωνία Κυριακή 6/02/2022, 19:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις – Συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις – Συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης

Τέσσερις συλλήψεις έγιναν για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ενώ συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης και οι έρευνες συνεχίζονται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε σχετικά: «Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι είναι ζήτημα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία, για την δικαιοσύνη ,για την πολιτεία συνολικά, η έρευνα για τη δολοφονία του 19χρονου  Άλκη να φτάσει μέχρι το τέλος. Να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Αυτό ήταν και είναι το καθήκον του κράτους δικαίου και αυτό γίνεται πραγματικότητα τώρα. Άμεση απόδοση δικαιοσύνης και πρωτοβουλίες για να μπει τέλος σε αυτή την παράλογη βία και τον χουλιγκανισμό»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία τη Δευτέρα

Θεοδωρικάκος: Να βάλουμε τέλος στο χουλιγκανισμό μέσα και έξω από τα γήπεδα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News