Κοινωνία Τετάρτη 26/01/2022, 22:36
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα τουλάχιστον 3.000 νοικοκυριά

Χωρίς ρεύμα τουλάχιστον 3.000 νοικοκυριά

«Περίπου 3.000 νοικοκυριά, ίσως και λίγο παραπάνω, παραμένουν χωρίς ρεύμα. Υπάρχει σοβαρό θέμα, προσπαθούμε να επέμβουμε και βρίσκουμε σοβαρά προβλήματα. Υπάρχει ο πάγος, υπάρχει και το χιόνι ακόμα, υπάρχουν και τα σημεία που δεν μπορούμε να φτάσουμε, αλλά κυρίως όμως προσπαθούμε να στήσουμε τους γερανούς για να φτιάξουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και γλιστράνε…» τόνισε στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης.

Η προσπάθεια είναι μεγάλη, η κόπωση είναι πάρα πολύ μεγάλη, ο πάγος συνεχίζει να υπάρχει είτε το πρωί είτε αργά το βράδυ είπε ο κ. Μανιάτης κι εκτίμησε ότι θα χρειαστεί ακόμα μια μέρα για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με νωρίτερη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση των ζημιών στις κύριες γραμμές Μέσης Τάσης σε όλες τις περιοχές, ενώ όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των μεμονωμένων παροχών, καθώς με το πέρας των εργασιών στις κύριες γραμμές ΜΤ εντοπίζονται και περιορισμένες σποραδικές βλάβες στη χαμηλή τάση.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στις κύριες γραμμές μέσης τάσης – Προβλήματα σε μεμονωμένες περιοχές

Αττική Οδός: Σταδιακά επιστρέφει στην κυκλοφορία – Παραμένει το χιόνι στις γειτονιές

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News