Κοινωνία Τρίτη 15/12/2020, 06:52
ΚΑΙΡΟΣ

Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Νεφώσεις και τοπικές βροχές

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για σήμερα, με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τα νότια και κυρίως τις πρωινές ώρες στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί. Στα δυτικά γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. H θερμοκρασία θα κυαμνθεί από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Στερεά και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και στα βόρεια θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ως προς τις μέγιστες τιμές. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News